HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Miért nem működnek életed bizonyos területei?

2012.08.23. 10:31 Ariadné2010

Ellenállni2.JPGAmikor életed valamely területe nem működik, az többnyire azt jelzi hogy valamilyen igazságot nem vagy képes elfogadni a tényekkel kapcsolatosan, hogy folyamatosan ellenállsz annak ami van. Valami az életedben olyan amilyen és te ellenállsz ennek. Hadd magyarázzam meg.

 

Egy adott pillanatban az életed egy adott módon mutatkozik meg számodra. Az emberek az életedben egy jól meghatározott módon viselkednek. A körülményeid olyanok amilyenek. Lehet hogy holnap minden megváltozik, és lesz ami lesz, de most ebben a pillanatban az életed egy jól meghatározott módon mutatkozik meg számodra.

 

Amikor elfogadod a jelen pillanat igazságát, amikor nem állsz ellent neki, az energiáidat nem kötöd le fölöslegesen és adott esetben konstruktívan fel tudod használni hogy tedd amit tenned kell ha változtatni szeretnél azon amit jelenleg tapasztalsz. Ha képes vagy megőrizni lelki nyugalmadat képes vagy tisztán látni, átlátod a helyzetet és ha tudsz változtatsz bizonyos dolgokon.

 

cica2.jpegGondolom azzal te is egyetértesz hogy elég nagy butaság egy macskától elvárni hogy ugasson. Bármennyire is felidegesíted magad azon hogy nem ugat ez a szerencsétlen macska, a macska továbbra is nyávogni fog . Ha ugatást szeretnél hallani magad körül jobban teszed ha veszel magadnak egy kutyát. Természetesen ez a példa eléggé egyértelmű, de gondolj csak bele hányszor várunk el társainktól olyasmit amire nem képesek, vagy idegeskedünk az autónk állapota miatt, amikor az igazság az hogy egy közel 20 éves autóhoz képest még így is elképesztő a teljesítménye, vagy elvárjuk hogy a gyermekünk három évesen este szó nélkül összeszedje a játékait és ha lehet egyedül térjen nyugovóra. Tehát elvárhatjuk a macskától hogy ugasson, és idegeskedhetünk is rendesen a végeredmény miatt, de ettől a tények nem változnak.

 

Ez az igazság és az igazság teljesen független a véleményünktől. Amikor elfogadod a jelen helyzetet olyannak amilyen képes vagy arra fókuszálni hogy mit kell tenned annak érdekében hogy a jövőben mást tapasztalj.

 

Figyeld meg életed azon területeit amelyek jól működnek. Figyeld meg azt is hogy ezeken a területeken képes vagy elfogadni a történéseket. Lehet hogy nem tetszik amit tapasztalsz, de nem akadsz fönn, hanem teszed amit tenned kell.

 

Most figyeld meg életed azon területeit amelyek sántítanak és figyeld meg ezeken a terülteken merre irányul figyelmed fókusza. Ahelyett hogy a megoldásra koncentrálnál, azzal töltöd az idődet és energiádat hogy ellenállj annak ami van. Azon mérgelődsz hogy miért nem ugat a macskád. Gondolkodj csak el egy picit ezen.

 

tükörkép_nő.jpgMiért állunk ellent annak ami van, miért hadakozunk ellene?  Azért mert fájdalmas. Mert az érzékeny pontunkra tapint. Azért mert egy bizonyos gyerekkori élményt aktivál bennünk amikor értéktelennek, elégtelennek, szerethetetlennek vagy valami másnak éreztük magunkat.

 

Az igazság viszont az hogy mi nem ilyenek vagyunk. Ez pusztán egy múltbeli fájdalom, sérelem ami a jelenlegi életedet irányítja. Ha begyógyítod ezeket a múltbeli sérelmeket visszaveszed életed fölött az irányítást és olyan mederbe tereled a dolgokat ahogyan szíved kívánja. Ilyenkor már nem a lekvár teszi el a nagymamát.

 

A kineziológiával, ÉFT-vel, hoponoponóval sokat tehetsz a siker érdekében.

 

Szólj hozzá!

Címkék: változás harmónia gondolataink

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr684727300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása