HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Új Év - Új Élet

2010.12.17. 13:59 Ariadné2010

Az újévi fogadalmak szezonja elkezdődött. Ennek a fogadkozásnak azonban úgy érzem van egy keserű utóíze. Azt hiszem mindenki próbálta már ezt a műfajt. Az emberek 60%-a már az első tíz nap után feladja, a 99%-a pedig az első hónap után. Hmm elgondolkodtató….. Miért ilyen nehéz változni, változtatni?

 

Gondolj csak bele, tulajdonképpen milyen változásban reménykedünk, amikor a régi hozzáállással, régi gondolkodásmóddal, régi tanácsokkal, megrögzött szokásainkkal vágunk neki az új évnek… A legbiztosabb módja annak, hogy ne változzon semmi az életedben, az hogy továbbra is a „jól bevált” módszereidet használod.

 

Nem lehet új életet elkezdeni úgy, hogy a lelked legmélyén  nem állsz készen a változásra. Meg kell változtatnod a játékszabályokat amely szerint játszod az életed. Ha komolyan gondolod a változtatatást, akkor itt az ideje hogy dolgozz egy kicsit magadon. Meglepődnél ha tudnád milyen kevés is elég ahhoz, hogy mást irányt vegyen az életed. Képzelje el egy hajót a nyílt tengeren. Ha a kapitány csak 1 fokkal is változtat az irányon, az gyakorlatilag észrevétlen a legénység számára, de ahhoz már elég hogy akár több száz kilométerrel odébb kössön ki a hajó amire partot ér. 

 

Mondok egy másik példát. Ha elhatározod, hogy hetente legalább 2 este nem nézed a tévét, hanem tanulsz valamit vagy mondjuk a gyerekeiddel foglalkozol, mit gondolsz milyen eredményt érsz el év végére?

 

Ha kezedbe veszed az irányítást, ha lemondasz a robotpilótáról és használod a választás erejét, lelked kivirágzik és ha ezzel az új éneddel vágsz neki az új évnek, garantáltan gyümölcsöző évben lesz részed. Az Új Év az Új Éneddel kezdődik!

 

Kívánok Mindenkinek Boldog Új Életet!

 

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr752521915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása