HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Mikroszkópikus művészet. Parányi álmok.

2013.05.21. 15:24 Ariadné2010

Egy elképesztő videóra és történetre bukkantam az interneten, ami teljesen elvarázsolt. Meggyőződésem hogy az ember hihetetlen dolgokra képes, de amit most láttam az minden várakozásomat fölülmúlta. Úgy éreztem meg kell osztanom veletek.

 

Teljes döbbenettel néztem amint ez az ember olyasmit csinál, amiről nem gondoltam volna hogy fizikailag lehetséges lenne… és mégis. Még egyszer bizonyítást nyert, hogy ha az emberi elme ki tudja találni, akkor meg is tudja valósítani.

 

A történet egy olyan emberről szól aki tanulási zavarai miatt nem tanult meg írni és olvasni. Mivel gyerekkorában még nem ismerték fel problémájának az okát, folyamatos gúnyolódásban volt része a tanárok és társai részéről. A saját bevallása szerint, kicsinek, parányinak érezte magát. Talán ez vezetett oda hogy művészete egészen különleges. A parányi arányok művészete. Ez az ember porszemből farag állati figurákat, embereket, épületeket. A faragásai csak mikroszkóp segítségével csodálhatók meg. Ezek a parányi alkotások elférnek egy tű fokában. Ha már próbáltál cérnát fűzni a tűbe, akkor tisztába vagy azzal hogy mit is jelentenek ezek a méretek.

 

A csatolt videó angolul van, de a lényeg látszik. Egy ember porszemből farag elképesztő figurákat és ráadásnak ki is festi ezeket egy légy hátáról vett szőrszállal. A filmben láthattok egy két szintes babaházat bútorokkal és egy babával benne. A baba mérete egy vörösvérsejt méretével egyező. A film végén Charlie Chaplint látjátok egy szempillán egyensúlyozva

 

Itt van egy ember aki nem nagyban, hanem igencsak kicsiben gondolkodik, parányi álmok jellemzik és mégis óriásit alkot.

(a film a reklám után jelenik meg)

 

 

http://abcnews.go.com/WNT/video?id=3298352

Szólj hozzá!

Címkék: álmok újrakezdés

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr95310975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása