HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Apró lépések varázsa

2011.04.04. 13:36 Ariadné2010

 

Bizonyára mindenki hallott az „apró lépések” jelentőségéről. Mindenki tudja, hogy mit jelent: bármilyen hatalmas munkát el tudsz végezni ha lebontod apró lépésekre. Apránként bármilyen hatalmas házat képesek vagyunk felépíteni, bármilyen hatalmas hegyet képesek vagyunk elhordani.
 
Az apró lépések technikája egy nagyon hatékony eszközzé alakulhat az életünkben ha megfelelően alkalmazzuk. Jelentősen megkönnyítheti az életünket. Például sokkal könnyebb úgy megmászni egy hegyet ha lépéseinkre koncentrálunk és nem a messzi távolban levő csúcsra.
 
Télen volt alkalmam megfigyelni a kis verebeket a hóban ahogyan az élelem után kutattak. Megszokták, hogy mindig egy adott helyen kapják a magokat. Amikor egy éjszaka lehullott a hó, és meg kell mondanom elég vastag hótakaró borította az udvart, a verebek az aprócska lábaikkal viszonylag rövid idő alatt félrekaparták a havat arról a területről ahol az élelmet várták. Ezek az apró madárkák, melyeknek a súlya alig észrevehető a havon, eltakarítottak egy 10 cm –es vastagságú hótakarót…. apránként.
 
Mindegyikünk lelkében ott lakózik egy olyan érzés, hogy tennie kell valamit. Tennie kell valamit önmagáért, meg kéne valósítsa álmait, de amikor felnézünk az összképre elbátortalanodunk, nem tudjuk hogyan fogjunk hozzá. Tehetetlennek érezzük magunkat a feladat súlya alatt. Ilyenkor megpróbáljuk elhallgattatni ezt a lelkünkből feltörő hangot. Csakhogy a hang nem hallgat el. Egy aprócska patak útját sem vagy képes elállni, mert előbb utóbb utat tőr magának. Helyette inkább példát kéne vennünk a madaraktól. A madarak azért képesek erre, mert az életük függ tőle, életbevágóan fontos számukra hogy megtalálják az élelmet.
 
Számodra is ilyen életbevágóan fontos, hogy meghallgasd lelked suttogásait és hogy komolyan vedd azokat. Lehet, hogy nem az életed múlik rajta, de a boldogságod igen. Minden problémára van megoldás, minden kellemetlen helyzetből van kiút csak meg kell keresni. El kell indulni az úton.
 
Nem kell tudnunk előre, hogy hogyan jutunk a célba, nem kell ismernünk a részleteket, csak tennünk kell egyik lábunkat a másik után és a spirituális törvények értelmében célhoz érünk. Mindig a megfelelő emberekkel találkozunk a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen és a megfelelő eszközöket kapjuk kézhez. Életünk varázsszerűen kibontakozik.
 

Ha ezt az oldalt böngészed, akkor akár az is lehetséges, hogy szükséged van a kineziológiára mint eszközre ahhoz hogy sikeresen vedd a további akadályokat. Talán igen, talán nem, de egy dolog biztos, a választás a Te kezedben van

 

Lehet hogy inspirálónak találod ezt a kis filmet. (A képernyő alján beállítható a magyar -hungarian - feliratozás)

 

 

 

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

Szólj hozzá!

Címkék: célok boldogság álmok

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr242798696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása