HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Mi történik itt? Ennyire pocsék lenne a világunk?

2010.12.11. 15:26 Ariadné2010

Elkezdtem böngészni a közismert internetes újságokat azzal a céllal, hogy találjak valamilyen jó, pozitív, felemelő hírt bennük. Azt hiszem nem meglepő, hogy még egy százaléknyi pozitív bejegyzést sem találtam. Nyomorról, halálra gázolásról, keserűségről, bizonytalanságról, károkról annál inkább szóltak a hírek.

 

Már majdnem feladtam, amikor megpillantottam egy olyan rovatot, amelynek az volt a címe, hogy „Pozitív”. Felcsillant a szemem! Végre! Ha valaki netalán tán pozitív hírekről szeretne olvasgatni, hogy jól induljon a napja, akkor itt megteheti. Rá klikkeltem… Hát igen… Voltak benne jó és felemelő hírek… Negyedévente egy darab bejegyzés! Nem is értem, hogy akkor miért indítottak egy ilyen rovatot, hiszen ez inkább ciki.

 

Ennyire pocsék lenne a világunk? Ennyire rossz helyen élünk? A nagy marketingesek erre biztosan azt válaszolnák, hogy a nép a tragédiákra kíváncsi. A tragédiákról szóló hírek növelik a lap nézettségét. Az én kérdésem pedig az, hogy próbálta valaki másként csinálni?

 

Azért tovább olvastam és találtam egy ilyen bejegyzést: Amitől jobb lenne az életünk 2011-ben

És kb ennyi… Na de ne legyünk telhetetlenek. Az internet azért korlátlan lehetőségeket biztosít számunkra és manapság már nem vagyunk az un. mainstreem média fogságában. Kereshetünk és találhatunk világszerte olyan oldalakat , amelyek egy más világról szólnak. Irányítsuk tudatosan figyelmünket a pozitív dolgok irányába, tudatosan keressük a szépet az életünkbe. Azt hiszem nem mondok újdonságot azzal, hogy amire fókuszálod a figyelmedet azt megerősíted.

 

Azt kívánom mindenkinek itt az ünnepek környékén, hogy találja meg a szépet, a szeretet az életében és legyen hálás érte! Az őszinte hála csodákra képes! Fókuszálj a szépre és megrengeted a világod. Minél többen tesszük ezt annál szebb lesz a közös világunk!

 

Végezetül javaslom nézzétek meg ezt a 16 perces videót, amelyben Nic Marks statisztikus felteszi a kérdést, miért mérjük egy nemzet sikerét a produktivitással -- az emberek boldogsága és jóléte helyett. Bemutatja a Boldog Bolygó Indexet, amely a nemzeti jólétet az erőforrás-felhasználás függvényében ábrázolja (mert egy boldog élethez nem kell a Földet tönkretenni). Mely országok rendelkeznek a legmagasabb BBI-vel? Lehet, hogy meg fognak lepődni. (A képernyő alján kiválasztható a magyar-hungarian-feliratozás) 

 

Szólj hozzá!

Címkék: boldogság pozitív gondolkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr42509036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása