HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Két agyfélteke. Egy agy. One Brain.

2010.03.17. 19:37 Ariadné2010

Egy előző bejegyzésemben  már írtam a kineziológia  One Brain ágáról, de most egy kicsit más megvilágításba szeretném helyezni a dolgokat.

 Bár agyunk fantasztikus teljesítményekre képes, nem mindig tudjuk kihasználni kapacitását. A stressz egyfajta blokként gátol meg minket abban, hogy képesek legyünk hatékonyan működtetni gondolkodásunknak ezt a központját.

 

Kineziológia – One Brain – Egységben az erő

 

A bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja. Amikor érzelmi stressz hatása alatt vagyunk, nem tudjuk az agy teljes kapacitását kihasználni, a bal agyfélteke pánik üzemmódba kapcsol. Ez a jelenség üss vagy fuss reakcióként ismert. Ha azonban ki tudunk szabadulni az érzelmi stressz állapotából, akkor már képesek leszünk agyunk teljesítményét is növelni. nyugodtan és hatékonyan működtetni. A bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz. Agyunk és képességeink „Egy”-ként dolgozhatnak céljainkért. Az One Brain – tehát azt jelenti hogy a két, életünk különböző területeit irányító agyfélteke képes összehangoltan működni.

A kineziológiai oldás során éppen ezt az integrációt célozzuk meg és olyan korrekciós gyakorlatokat végeztetünk amely elősegíti ezt.

A két agyfélteke jelenti az emberi személyiség teljességét.

Az agykutatások már elképesztő eredményeket mutattak fel. Az agyunk teljesen fel van térképezve. Ismerjük, hogy az agyunkban a különböző területek milyen feladatokat látnak el, milyen kapcsolatok vannak a területek között, a különböző ingerekre milyen válaszokat adnak. A hihetetlen technikai felszereltségünk ellenére valami mégis rejtve maradt. A sors iróniája, hogy egy agykutatónak megadatott a lehetőség hogy első kézből tapasztalja meg saját agyán, mintegy belső élményként, a két agyféltekéje különböző „személyiségeit”. Az alábbi bejátszásban ő meséli el ezt az élményt.

 

(A film feliratozva megtekinthető, ha rákattintunk a "View subtitles" piros linkre és ott kiválasztjuk, hogy "Hungarian".)

  

 

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: kineziológia oldás one brain agyféltekék

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr271847872

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két agyfélteke. Egy agy. One Brain. 2010.04.05. 20:11:32

Bár agyunk fantasztikus teljesítményekre képes, nem mindig tudjuk kihasználni kapacitását. A stressz egyfajta blokként gátol meg minket abban, hogy képesek legyünk hatékonyan működtetni gondolkodásunknak ezt a központját.

Trackback: Két agyfélteke. Egy agy. One Brain. - Varázslatos kineziológia 2010.03.20. 19:43:07

Kineziológia – One Brain – Egységben az erő. Egy agykutatónak megadatott a lehetőség hogy első kézből tapasztalja meg saját agyán, mintegy belső élményként, a két agyféltekéje különböző „személyiségeit”. Az alábbi bejátszásban ő meséli el ezt az élményt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása