HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Az allergia része az életednek? A kineziológia segít!

2010.02.26. 15:21 Ariadné2010

Neked is gondot okoz az allergia? Isten hozott a klubba! Nyugodtan mondhatjuk, hogy manapság az allergia népbetegség. A hiba, az ok nem a természetben keresendő, hiszen a parlagfű, a virágok pollenjei eddig is itt voltak a környezetünkben. A mi szervezetünkben, illetve közvetlen életterünkben változott meg valami, mégpedig testileg, lelkileg. Az allergia pszichés üzenet az egyénnek, de az emberiségnek is.

 

Manapság már közhelynek számít, hogy minden betegségnek lelki háttere van. Bár a  hagyományos orvoslás azt állítja hogy az allergia csak tüneti kezelésre számíthat, a természetgyógyászat, köztük a kineziológia gyógyítani tudja az allergiát.

 

Az allergia nem legyőzhető ha lelki zűrzavar van a háttérben, amely lényegében egy energetikai tevékenység. Ha a lelket valami megzavarja, azt a test nyelvén tudja elmondani, betegség formájában. Ezért is mondják: "A betegség a megsértődött lélek jajkiáltása."

 

A kineziológia segít feltárni az okokat. Az allergiás betegnek az elfogadással van problémája. Nem tudja elfogadni magát olyannak amilyen vagy esetleg elfogadhatatlan helyzetbe érzi magát. A kineziológia kezelés során izomteszteléssel feltárjuk a probléma valódi okát és oldjuk a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi stresszt… és a test meggyógyul.

 

Az agy defíníciójának egyik egyik módja: a szellem megjelenésének fizikai formája. Az agy alakítja át a nem fizikai eredetű eseményeket fizikai valósággá. Más szóval: amit mentálisan igaznak hiszünk, az fizikailag is igaz, legalábbis az agyunk vonatkozásában. A test fizikai felépítése tükrözi vissza Hiedelmeinket, mi több tükrözi az érzéseket és a stresszt is amit hiedelmeink váltottak ki, vallja a kineziológia. Az összes érzékszerv adata hitelesen tükrözi mindazt, amit Hitrendszerünk / értékrendünk jóváhagy. Értékrendünk irányítja ennek a tevékenységét.

 

Amikor megváltoztatod elképzeléseidet saját magadról, megváltoztatod az életről alkotott élményeidet is.

 

Választhatod azt hogy miden marad a régiben, vagy…

 

Választod a változást

 

Nagyon hatékony eszköztára van  a One Brain kineziológia irányzatnak. Az önmagunkról alkotott kép szintjén kezdi. A negatív Ön-kép megváltoztatásával dolgozik. Segít meghatározni a negatív Ön-képért felelős személyt vagy tapasztalatot és megszünteti az adott helyzethez kötődő negatív érzelmeket.

 

Nagyon hatékony eszköz. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki. A kineziológia eszköztára az élet bármely területén alkalmazható nem csak az allergia gyógyításában.

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

2 komment · 1 trackback

Címkék: allergia kineziológia

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr701792444

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az allergia része az életednek? A kineziológia segít! - Varázslatos kineziológia 2010.02.26. 15:35:25

Az allergia pszichés üzenet az egyénnek, de az emberiségnek is.Ha a lelket valami megzavarja, azt a test nyelvén tudja elmondani, betegség formájában. Ezért is mondják: "A betegség a megsértődött lélek jajkiáltása." A kineziológia segít!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barbuska 2010.09.22. 12:12:49

szerencsére én sosem voltam allergiás. ezt talán köszönhetem anyukámnak is, mert úgy nevelt, hogy kialakuljon az immun rendszerem. nem mondom, hogy koszban-piszokban nőttem fel mint az utcagyerekek.....XD de nem olyan volt, hogy még a széltől is óvott. jajjj vannak nagyon extrém esetek....pl barátnőmék csak orvosi maszkot viselnek ha megfogják a gyereket...nehogy elkapjon egy kis megfázást....
az lehet, h náluk azért allergiás az egész család, mert tulságosan félnek ?
süti beállítások módosítása