HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Nem azt vonzod magadhoz amit akarsz. Azt vonzod magadhoz aki vagy.

2011.11.15. 13:08 Ariadné2010

 

Gondolsz-e valaha arra, hogy milyen lesz az életed öt év múlva? Esetleg egy év múlva?
 
Amiről most írok, lehet, hogy egy kissé bonyolultnak fog tűnni annak aki még nem ismeri a spirituális törvényeket, de ha párszor végigolvasod, akkor szerintem érthető lesz.
 
Amikor „akarunk” valamit, egy olyan üzenetet küldünk az elménknek és az Univerzumnak, hogy hiányt élünk meg, hogy hiányzik nekünk az a valami. A törvény azt mondja ki, hogy azt vonzzuk magunkhoz ami már „megvan” a tudatunkban.
 
Dr. Joseph Murphy: Nem azt vonzzuk magunkhoz amit akarunk, hanem azt ami vagyunk”.
 
Évekbe telt amíg ezt IGAZÁN megértettem. Azt vonzzuk magunkhoz ami a tudatunkban már megvan és kész.
 
Tehát csak olyan módon tudjuk megteremteni azt amire vágyunk ha úgy érezzük, hogy az már a miénk. Dr. Murphy ezt így mondaná: „Érezd a megválaszolt imád örömét”. Hozz létre elmédben egy olyan érzelmi állapotot mintha már a kívánt dolog a tiéd lenne. Érezz úgy mintha a céljaid már megvalósultak volna.
 
Ez a teremtés kulcsa
 
Javaslok neked egy ezzel kapcsolatos gyakorlatot. Ülj le kényelmesen és lazíts. Vegyél három mély levegőt és hadd hogy egyre jobban ellazulj. Számolj visszafelé tíztől egyig miközben egyre mélyebben és mélyebben ellazulsz. Most képzeld el, hogy egy varázstündér ebben a pillanatban megadta neked azt amire vágysz. Engedd el az „akarom” és „kell” érzését és fókuszálj arra, hogy mit éreznél: elégedettséget, megnyugvást, extázist, örömöt, beteljesedést stb és érezd át MOST.
 
Ha megfigyeled, ebben az állapotban nincs jelen az „akarom” érzése. Ebben az érzelmi állapotban amit átéltél képes vagy teremteni. Csakis ebben az állapotban. Bármit képes vagy magadhoz vonzani ebben az állapotban. Az élet folyamatosan bővül, tágul, növekszik. És ezt általad teszi. A teremtés állapota pontosan ez az örömteli állapot amit az előbb elértél.
 
Miközben a fenti gyakorlatot végzed képzeld el a dolgok folyamatát amilyen részletesen csak tudod, de rendkívül fontos, hogy érzelmeket vigyél a történésekbe, a képekbe. Ne csak pusztán vizualizálj, hanem ÉREZZ!
 
Ilyenkor megéled az álmaidat, nem pedig „akarod”. Ismételd meg ezt a kreatív gyakorlatot elalvás előtt.
 
Amikor mindaz amit álmodtunk megvalósul, fizikai formát ölt, teljesen természetesnek fog tűnni nekünk. Nem fogunk benne semmi erőltetett dolgot észlelni. Az események olyan olajozottan követték egymást hogy szinte fel sem tűnt nekünk hogy azokat mi teremtettük, hogy azokat mi vonzottuk be az életünkbe. Ami először a tudatomban létezett most már a fizikai valóságomban is megjelent.
 
A szavak és a megerősítő mondatok erőteljesek – ez tény. A vágyott valóság egyetlen pillanatig történő átélése viszont többet ér ezer szónál.
 
Tehát ne „akard”. Válj azzá. Éld meg. Tudd a magadénak.
 
Kérdezd meg magadtól: „Hogyan érezném magam ha…..?”

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: meditáció újrakezdés problémamegoldás vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr603384620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása