HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Amikor a munka már nem is munka

2013.03.25. 10:24 Ariadné2010

Life-Purpose.jpgSzeretek olyan történeteket hallgatni, amelyben az emberek elmesélik hogy mi volt az a pillanat ami megváltoztatta az életüket, amikor rájöttek hogy mi az amit csinálni szeretnének az életben, mi az ami lelkesíti őket, ami megcsiklandozza a szívüket. A hétvégén sok ilyen történetet olvastam.

 

Egy hölgy nagyon szeretett Elvis Presley filmeket nézni és egyszer csak rájött hogy az ének és a tánc felpezsdíti a lelkét. Attól a pillanattól kezdve sokkal több időt töltött ilyen tevékenységgel. Egy másik nő megértette hogy mivel imád minden természettel foglalkozó magazint és műsort, sokkal több időt kéne töltenie kint a szabadban, a természetben. Egy másik történetben arról olvastam hogy egy nő imádja amikor az autóját rendbe teszi, lemossa, kitakarítja. Ez arra enged következtetni, hogy számára rendkívül fontos lehet a terek összehangolása, az hogy rendet és harmóniát teremtsen.

 

Ha az ember megtanul olvasni az apró jelekből, rálelhet az életcéljára, vagy ha nem akarunk ilyen erős szavakat használni, azt is mondhatjuk hogy rátalál azokra a tevékenységekre amelyek rendkívüli energiákkal töltik fel és nem utolsó sorban másoknak is segíteni tud általa.

 

Ha te is gondolkodtál már azon hogy mi lenne a számodra ideális tevékenység és eddig nem sikerült rájönnöd, akkor nosza figyeld az apró jeleket. Mi az amit ha csinálsz megszűnik számodra az idő? Mi az a téma ami mellett órákat is tudnál érvelni? Mi az a hír a tévében ami lelked mélyéig megérint? Milyen könyveket olvasol szívesen? Milyen műsorokat nézel szívesen? Az inspiráció rengeteg helyről érkezhet, csak figyelned kell a szíved rezdüléseire.

 

Tudom sokan azt érzik hogy nincs elég idejük, esetleg nem engedhetik meg maguknak hogy feladják jelenlegi állásukat vagy hogy hiányos a képzettségük. Azt hiszem azonban hogy másról van szó…

 

  1. Feledékenység. A mindennapok, a szürke hétköznapok forgataga beszippant és kényelmesen megfeledkezel figyelmet szentelni annak ami igazán fontos a lelkednek. Emlékeztetned kell magadat rendszeresen arra hogy nyitott szemmel járj és meg kell tanítanod magadat arra hogy hogyan olvashatsz a jelekből.

 

  1. Kifogások. Sok ember panaszkodik hogy semmire sincs ideje. Erről az állításról már bebizonyították hogy nem igaz és rengeteg könyvet is írtak a témában. Mindig arra van időnk amire időt szentelünk. Ne gondolj most arra hogy hatalmas változásokat kell foganatosíts az életedben. Kezd apró lépésekkel. Kezd kicsibe. Ijesztő lehet ha arra gondolsz hogy milyen hatalmas feladat áll előtted, ezért hát kezd kicsibe. Ha egy nap csak tíz perced van rá akkor is kezd el. Ez fantasztikus energiákat hoz mozgásba és egyszer csak meglepődve tapasztalod hogy az életed átalakult.

 

 

  1. Hit hiánya: Mi lenne ha tudnád hogy egy olyan hatalmas Erő van jelen az életedben ami sokkal erősebb bármely félelmednél, ami hegyeket mozgat meg, ajtókat nyit meg számodra?Ez az Erő jelen van az életedben, de csak akkor aktiválódik ha mozgásba hozod az energiákat konkrét tettekkel.

 

firststep.jpgEgy aprócska lépésre van szükséged hogy beinduljon a gépezet. Nem kell tudnod hogyan fognak alakulni az események. Neked nem kell törődnöd a hogyanokkal. Neked pusztán csak az a feladatod hogy olyasmit kezdj el csinálni amitől a lelked dalra fakad.

 

Képzeld csak el milyen lenne a világunk ha mindenki azt tehetné amit szeret. Mi lenne ha nem kényszerülnénk arra hogy olyan munkát vállaljunk ami ugyan biztosítja a megélhetésünket, de amit utálunk. Milyen lenne a világunk ha mindenkit lelkesítene a munkája. Lehet hogy akkor már nem is neveznénk munkának?

 

Akár hiszitek akár nem már elindult egy fajta kezdeményezés ami ez irányba tolná a társadalmunkat. Svájcban. A kezdeményezés mögött nem állnak politikai pártok. Civilek indították. Ebben a videóban megismerheted a részletek.

Szólj hozzá!

Címkék: életcél újrakezdés

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr425167186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása