HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Amikor nem tudod, hogy nem tudod…

2011.02.21. 09:23 Ariadné2010

 

Bizonyos dolgokról az ember nem tudja, hogy nem tudja. Ez a tény talán a legnagyobb akadály az életedben, megakadályoz abban, hogy olyan életet élj amilyet szeretnél. Hadd magyarázzam el mire is gondoltam.
 
Amikor az ember tudja, hogy nincsenek megfelelő ismeretei valamivel kapcsolatban és szeretne többet megtudni róla, akkor elkezd tájékozódni a témával kapcsolatosan. Tehát ha tudod, hogy a párkapcsolatod lehetne jobb is, ha tudod, hogy nem kéne függjél mások véleményétől, ha tudod, hogy lehetséges megszabadulni a korlátozó hiedelmeidtől…. és ha valóban javítani szeretnél életednek ezeken a területein, akkor elkezded keresgélni a megoldásokat. Felhasználod a Google keresőt, megkérdezed az ismerőseidet, könyveket olvasol a témában, beiratkozol valamilyen tanfolyamra stb.
 
De, mi van akkor ha úgy gondolod, hogy a párkapcsolatokat nem lehet meggyógyítani és ráadásnak a te párkapcsolatod is romokban hever? Mi van akkor ha azt gondolod, hogy mindenki a mások véleményét lesi és hogy ez egy természetes emberi igény, hogy mások szeretete és elfogadása iránt sóvárogjon? Mi van akkor ha azt gondolod, hogy a korlátozó hiedelmeid kőbe vannak vésve és hogy teljesen fölösleges küzdened ellenük és ezért nem leszel soha sikeres, függetlenül attól mennyire próbálkozol? Az így gondolkodó emberek nem keresik a megoldásokat, mert nem tudják hogy vannak megoldások a problémáikra. Sajnos a valóság néha még ennél is rosszabb: nagyon sokan fel sem ismerik, hogy valami nincs helyén az életükben.
 
Másként fogalmazva, ha nem tudatosul benned, hogy az életedet másként is élhetnéd, hogy az életed megváltoztatása igenis lehetséges, akkor nem is keresed a megoldásokat.
 
A blogomat, honlapomat azért indítottam, hogy megpróbáljam tájékoztatni az embereket a lehetőségekről, na de persze ide is csak olyan emberek „tévednek” akik tudatosan keresnek a témában, akik keresik a megoldásokat az életük megváltoztatásához. Rendelkezésünkre áll ez a fantasztikus eszköz, amelyet a One Brain kineziológia ajánl de korántsem használjuk ki ezt a lehetőséget.
 
Tapasztalatból tudom, hogy például az emberek nem keresik tudatosan a korlátozó hiedelmektől való megszabadulás lehetőségét, azért mert nem tudják hogy létezik ilyesmi. Senki sem próbál segítséget kérni a negatív érzelmeket, érzéseket (pl. szorongás, harag) kiváltó ingerek semlegesítéséhez, azért mert kevesen tudják, hogy ezek az érzések többnyire kondicionálásunk eredménye és hogy ez a kondicionálás megszüntethető.
 
Mindezek fényében a következőt szeretném üzenni Nektek: Gyökeres, jelentős változás lehetséges. Lehetséges, hogy boldog, izgalmas és teljes életet éljünk. A negatív érzelmek feloldhatók ha átértelmezed életed eseményeit. Végérvényesen fel lehet oldani a korlátozó hiedelmeidet, amelyek gátként állnak az utadba és a legtöbb problémát okozzák. Meg tudod tapasztalni azt az érzést, hogy ura vagy saját életednek, hogy úgy alakítod azt ahogyan akarod és hogy nem vagy a körülményed rabszolgája.
 
Lehetséges, hogy olyan hiedelmek, kondicionálások állnak az utadba amelyek boldogtalanná tesznek azért mert rosszul értelmezed az eseményeket. Elképzelhető, hogy a kondicionálásod miatt evéssel reagálsz bizonyos stimulálásokra vagy nagyon gyakran szorongás fog el, vagy a halogatás kelepcéjébe estél, kevés az önbizalmad stb. … Most megvan a lehetőséged, hogy megszabadulj ezektől és hogy teljes életet élj.
 
Félreértés ne essék! Nem azt mondom, hogy egy legyintésre lesöprünk mindent és tiszta lappal indulsz.. Személyiségünk fejlődése életünk végéig tart és mindig van mit tanuljunk.  Azt mondom, hogy lehetséges megváltozni, hogy felül tudunk emelkedni a körülményeinken, hogy félresöpörve a gátakat könnyebben haladhatunk előre az utunkon.
 
Javaslom nézd meg a kis filmecskét ezen az oldalon: http://valasztasereje.hu . Talán magadra ismersz benne.

 

Szólj hozzá!

Címkék: boldogság álmok one brain korlátozó hiedelmek hiedelmeink

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr142676346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása