HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Hogyan maradj az Áramlatban...

2010.07.09. 20:23 Ariadné2010

Mit is jelent az Áramlatban lenni? Azt jelenti, hogy van egy célod amely felé tartasz és képes vagy élvezni a célodhoz vezető utat. Ez egyszerűnek hangzik de annál nehezebb megvalósítani, mert sajnos gyerekkorunk óta úgy vagyunk kondicionálva hogy „ Fiam, mindenért keményen meg kell dolgozni”, „Fiam, az élet nem habostorta”. Ezért folyamatosan küzdünk és elégedetlenkedünk.

 

Mi a megoldás? Milyen utat kövessünk? Két lépést kell megtennünk:

 

  1. Fel kell szabadítanunk érzelmi blokkjainkat és ezáltal egy más szemüvegen keresztül kell ránéznünk a világra. Nagyon más képet fogunk látni! Hiába vágysz tudatosan szép és jó dolgokra, ha a tudatalattid azt veszélyesnek ítéli meg, akkor esélyed sincs a célod beteljesítésére. Például hiába próbálsz lefogyni, ha tudatalatt a vékony, vonzó külsőt veszélyesnek ítéled meg, akkor garantáltan sikertelen lesz a próbálkozásod.

 

  1. Figyelmünk fókuszát irányítsuk a pozitív dolgok irányába. Ez nem könnyű, gyakorlatot igényel, de amikor majd rájössz mennyivel jobban érzed magad amikor követed ezt a tanácsot, már sokkal könnyebb lesz.

 

 

Honnan tudod, hogy mikor vagy benne az Áramlatban? Egyszerű. Figyelj az érzéseidre. Amikor boldog vagy, jól érzed magad a bőrödben, akkor mindig az Áramlatban vagy, az Áramlat pedig elvisz a céljaid felé. Nagyon gyakran a szavaid, tetteid nincsenek összhangban az érzéseiddel. Azt hiszem ez már mindenkivel előfordult. Lehet hogy szépeket mondasz vagy teszel, de legbelül rettenetesen érzed magad vagy pusztán csak tiltakozol minden ellen. Ez nagyon gyakori főleg ha mások levárásai szerint éled az életed. Nos hát ilyenkor teljes sebességgel úszol az ár ellen. Nem vagy az Áramlatban.

 

Sokszor pozitívan, reménykedve nyilatkozol valamiről és szavaid valóban bátorítóan, bizakodóan hangzanak, mégis legbelül komoly kételyeid vannak az üggyel kapcsolatban. Ilyenkor a vágyott eredmény nem érkezik meg. Találnod kell egy módot arra hogy megváltoztasd hiedelmeidet ahhoz hogy az életedet is megváltoztasd. Előző bejegyzéseimben írtam már a korlátozó hiedelmeinkről, ezért most ezt nem fejtem ki.

 

Az emberek általában a körülményeik rabjai. Miért? Miért nem tudnak kitörni? Azért nem, mert folyamatosan a kedvezőtlen körülményeikre fókuszálnak. Ha pedig arra fókuszálnak az általuk kibocsájtott rezgés sem lehet másmilyen, tehát a Vonzás Törvénye alapján folyamatosan hasonló élményeket vonzanak be az életükbe. Más szóval nincsenek benne az Áramlatba.

 

Ha egy picit többet foglalkoznánk azzal hogy hogyan érzünk, ha keresnénk pozitív dolgokat az életünkben amikért hálásak lehetünk, egészen biztos hogy a dolgok egyszer csak jó irányba fordulnak. Minél többet és gyakrabban foglalkozunk a pozitív dolgokkal, annál hamarabb változik az életünk a kívánt irányba.

 

Ha egyedül nem megy, keress fel egy kineziológust vagy egy életvezetési tanácsadót hogy megkapd a megfelelő löketet, motivációt amire szükséged van.

 

Az életünk túl rövid ahhoz hogy fölösleges köröket fussunk.

 

Nem a te hibád.

De a Te felelősséged!

És ne feledd! Van választásod!

 

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: flow vonzás törvénye áramlat

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr472141754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása