HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Jobb ha elfelejted!

2010.06.30. 15:20 Ariadné2010

Olyan világban élünk, ami szinte kiszorítja belőlünk az életörömöt. Már gyerekkorban olyan világnézetet sajátítunk el ami enyhén fogalmazva is megkeseríti az életünket előbb vagy utóbb. Ma már két gyerek édesanyjaként nagyon sok mindent másként látok. Íme néhány jól belénk nevelt lecke amit jobb ha elfelejtesz:

 

  1. A problémák rosszak. Most gondolj csak bele…..Milyen lenne az életünk megoldásra váró problémák nélkül. A problémák magukban hordozzák a megoldás gyümölcsét. Nem érzed jól magad a munkahelyeden? Ez arra felé terel téged, hogy valami olyasmit találj magadnak amit örömmel és nem nyögve végzel. Boldogtalan vagy a párkapcsolatban? A megoldásban rejlik egy boldog kapcsolat lehetősége, csak egy kis kreativitást igényel részedről. Félreértés ne essék, itt nem a szélsőséges esetekről beszélek, hanem a mindenkit érintő helyzetekről, amelyeket ha közelebbről megvizsgálunk és őszinték vagyunk magunkkal, akkor nagyon jó eséllyel orvosolhatunk.
  2. Fontos, hogy boldog légy. Nem kell folyamatosan boldognak lenned ahhoz hogy jól érezd magad a bőrödben. Nem egészséges, hogy a szomorúságot vagy bármely érzést mesterségesen elnyomjunk, sőt fontos, hogy az érzéseinket minél tudatosabban éljük meg, mert különben úgy járunk mint a kuktafazék ami felrobbant a nagy feszültségtől. Ha belemerülsz az érzéseidbe, tudomásul veszed őket, akkor rövid idő alatt felszabadulnak és nem kínoznak többé.
  3. A múltam miatt vagyok ilyen és ezen már nem lehet változtatni. Különböző történések mély nyomokat hagyhatnak bennünk, de ezek a nyomok kitörölhetők. Ezt mint kineziológus teljes bizonyossággal mondom. Gondolj például egy korlátozó hiedelmedre: pl Keményen meg kell dolgozni a pénzért. Most találj három indokot ami miatt ez a kijelentés helytelen. Az elméd elkezdi elengedni ezt a hiedelmet.
  4. A siker a sikertelenség ellentétje. Kutatások igazolják, hogy azok az emberek akik félnek a kudarctól leblokkolnak, míg azok akik lazábban kezelik a kudarcot, nem borulnak ki a sikertelenségtől azok egy megtanulnak sikeresek lenni. A siker gyakorlatilag a sikertelenségen nyugszik.
  5. Fontos, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Magadért kell élned nem másokért. Ha folyamatosan azt lesed, hogy mások mit gondolnak rólad egy idő után elfelejted, hogy valójában Te mit akarsz az élettől.
  6. Racionálisan kell meghozzuk a döntéseinket. Kétségtelen, hogy sokszor szükségünk van a  rációnkra, de azt hiszem nem kell ecsetelnem, milyen óriási előnnyel indul az az ember aki megtanult az intuíciójára támaszkodni. Felmérések tömkelege mutatja be a nagyon sikeres cégvezetőket akik saját bevallásuk szerint rendszeresen az intuíciójukra támaszkodva hoznak döntéseket.
  7. Ha minden vágyam teljesülne most rögtön, az életem tökéletes lenne. A helyzet az, hogy ha külső körülményektől tesszük függővé boldogságunkat nagyon meg fogunk lepődni. Ha önmagaddal nem vagy kibékülve potyoghat aranyeső az égből akkor sem fogsz nyugalomra, elégedettségre lelni.

 

Változtasd meg gondolkodásmódodat és egészen biztosan az életed is megváltozik!

 

Befejezésül álljon itt egy ismert idézet:

 

„ Hiedelmink gondolatokká

Gondolataink szavakká

Szavaink tettekké

Tetteink szokássá

Szokásaink értékeinkké

Értékeink a sorsunkká vállnak.” (Ghandi)

 

1 komment

Címkék: világnézet

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr892121031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joco22 2010.10.08. 13:44:24

Ez egy elég jó kis post lett, és teljesen egyet értek a szerzővel :)
Az idézet pedig ütős a végén! :)
süti beállítások módosítása