HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Segítség!....Pánikrohamom van!

2010.03.28. 07:25 Ariadné2010

 

 

Ki ne hallott volna a pánikról. Egy rendkívül kellemetlen, félelmetes érzés. Aki megtapasztalta már egy újabb pánikroham gondolatától is rettegni kezd. Szép lassan az ördögi kőr kialakul.

 

  Ismerősen hangzanak ezek az élmények?

-         Azon aggódsz hogy elveszted a józan eszed

-         Félsz kimenni az utcára

-         Hirtelen nyugtalan leszel a moziban, a fogorvosnál, a fodrásznál vagy a sorban. Pánik fog el

-         Folyamatosan aggódsz

-         Aggódsz a szíved vagy a légzésed miatt

-         Aggódsz a repüléstől vagy a bezártságtól

 

Voltak már ilyen testi tüneteid?

 

-         felgyorsult szívdobogás

-         fulladás

-         szédülés

-         nyelési nehézségek

-         mellkasi fájdalmak

-         émelygés

-         erős izzadás

-         álmatlanság

-         depresszió

 

 

Ezek az élmények rendkívül félelmetesek, de a jó hír az, hogy ez az állapot megszüntethető.

 

Nincs szükséged gyógyszerekre

Nincs szükséged a gyógyszerek mellékhatásaira

Nincs szükséged pszihológusra vagy pszihiáterre

 

Ez a kellemetlen állapot gyógyítható.

Gyorsan és végérvényesen.

 

Milyen módszerrel?

One Brain stresszoldással.

 

A One Brain módszert úgy fejlesztették ki, hogy feloldja a negatív érzelmi stresszt ami különböző problémákat okoz, jelen esetben a pánikrohamot.. A One Brain alapgondolata az hogy a megoldás kulcsa benned van. Amikor valamilyen kellemetlen érzés tőr rád, jelen estben a pánik, az azt jelzi, hogy valamilyen blokk van jelen az energetikai rendszeredben. Amikor szorongás vagy pánik tőr ki rajtad akkor minden bizonnyal egy blokk alakult ki valahol. Az energiád ott megreked és bumm…rendkívül kellemetlenül kezded érezni magad. A kezelés során ezt a blokkot vesszük célba és állítjuk vissza a megbomlott egyensúlyt.

 

A kineziológia abból az alapfeltevésből indul ki, hogy testünk úgy tárolja az információt mint egy számítógép. Ez az információ lekérdezhető ha megfelelően kérdezünk és közben izomtesztelünk. A lekérdezett információ lényegében egy információ csomag, amelyben jelen van egy esemény, a hozzá kapcsolódó érzelmek, az érzelmekhez kapcsolódó döntések, az eseményhez kapcsolódó életkörülmények, illatok, ízek, hangok. Ezért van az, hogy ha a csomag bármely elemével találkozunk a mindennapokban, például egy illattal vagy érzéssel, akkor az egész csomag életre kel és ismételten rossz döntést hozunk, azt a döntést amely ahhoz a csomaghoz tartozik. Ismételten ugyanazokkal a problémákkal találkozunk, nem vagyunk képesek túllépni rajtuk.

 

És ami csak tetőzi a problémánkat, hogy a testünk hajlamos arra hogy folyamatosan ismerős körülményeket keressen, mert az jelenti számára a biztonságot. Problémáink pedig ismétlődnek ahelyett hogy megszűnnének.

 

 

 

A One Brain stresszoldás után képes leszel újraépíteni magad és az életed:

 

 

-    Elmúlnak a pánikrohamaid és szorongásaid

-         Nem fogod folyamatosan ellenőrizni hogyléted (ami nagyon jellemző a pánikkal küszködők esetében)

-         A reggeli aggódások megszűnnek

-         Energikusabbnak érzed majd magad

-         A társasági életed, kapcsolataid rendeződnek.

 

Hadd magyarázzam el lépésről lépésre mi is történik egy kezelés során:

 

-         Megbeszéljük milyen régóta szenvedsz a szorongástól, pániktól

-         Meg tudsz-e nevezni egy konkrét eseményt amikor előszőr jelentkeztek a pánik, szorongás tünetei

-         Mitő rosszabodik vagy javul a helyzeted

-         Milyen lesz az életed ha megszabadul ezektől a tünetektől

-         Egy 1-10 –es skálán hova helyeznéd a tünetek erősségét

-         Ismertetem röviden a One Brain módszert

-         Energetikailag felkészítjük az izmokat a munkához

-         Következik a konkrét kezelés, oldás: izomtesztek sorozatával meghatározzuk az adott problémán lévő érzelmi blokkot vagy stresszt, annak keletkezésének pontos időpontját (jelen, múlt) valamint a keletkezésének körülményeit. Szintén az izomteszt segítségével határozzuk meg a szükséges korrekciókat.

-         A kezelés befejezése: A kezelés befejezése során még egyszer leellenőrizzük a kezelés hatékonyságát, további "házi feladatok, megerősítések" szükségességét, és leteszteljük a legközelebbi kezelés időpontját, amennyiben arra szükség van.

 

 

 

Van egy jó hírem!!!

 

Nem vagy beteg!!!

 

Nem vagy mentálisan vagy fizikálisan beteg!!

 

 

Lehet, hogy furán hangzik, de a kutatók, orvosok, pszichiáterek, pszichológusok is már kimondták, ez nem egy betegség. Nem vagy beteg! Igaz, hogy rendkívül ijesztő dolgokat tapasztalsz egy ilyen pánikroham alkalmával mint például  erős szívverést, izzadást, fulladást, hogy úgy érzed menten meghalsz, de ezek pusztán érzések és nincsen semmilyen szervi bajod. Nem kell tartanod például a szívrohamtól.

 

A szorongást, pánikrohamot lényegében egy tudatalatti  program generálja. Ezt a programot kell kiiktatni és minden visszaáll a régi kerékvágásba.

 

Nem a Te hibád!

De a te felelősséged!

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: pánik stresszoldás one brain

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr841874191

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Segítség!....Pánikrohamom van! 2010.04.05. 19:57:16

Ki ne hallott volna a pánikról. Egy rendkívül kellemetlen, félelmetes érzés. Aki megtapasztalta már egy újabb pánikroham gondolatától is rettegni kezd. Szép lassan az ördögi kőr kialakul.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Kward 2010.03.28. 15:07:10

az unokahúgomnak hasonló tünetekre a ételintolerncia vizsgálatot ajánlottak. El is végzett egy vizsgálatot, több kajára is pozitív lett, most teljesen átalakították az étrendjét, 1,5 hónapja nyomja, mondjuk még korai értékelni, de érdemes ennek is utánanézni. A tesztről és betegségről is van itt info, ha érdekel valakit: www.food-detective.hu
süti beállítások módosítása