HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Élni vagy létezni?

2010.03.23. 07:03 Ariadné2010

Tapasztaltad valaha a mókuskereket? Minden bizonnyal. Kisebb vagy nagyobb mértékben mindnyájan megismertük. Na és kiszálltál belőle?

 

Ha belefáradtál egy olyan létbe amit nem tudatosan választottál itt lenne az ideje, hogy változtass. Itt lenne az ideje hogy választásaid szerint élj.

 

Ahhoz hogy életünk sémáját megváltoztassuk, először is fel kell ismernünk mi is az amit jó lenne megváltoztatni. Ha belegondolsz nagyon sok dolgot az életünkben magától értetődőnek gondolunk. A reggeli felkelés után teljesen rutinszerűen telik a napunk. Minden nap. Hónapokon keresztül. Mintha egy transzban lennénk követjük a sémát. Hogy miért vagyunk transzban az is megér egy misét, de az már egy következő bejegyzésem témája lesz.

 

Azzal hogy felismerjük ezt a helyzetet és azzal hogy elhatározzuk hogy változtatunk rajta kénytelenek vagyunk egy pillantást vetni a napi rutinunkra és rácsodálkozni….Miért is csináljuk mi ezt? Tudatos választás volt részünkről vagy pusztán csak elfogadtuk és egy idő után a részünké vált.

 

Választással bármit meg tudsz változtatni az életedben. Minden áldott nap a kezünkben van ez az eszköz, rendelkezésünkre áll. Miért nem használjuk? Lényegében az is egy választás hogy nem élsz a választás lehetőségével. Benne maradsz a jól ismert sémádban. De miért? Ha valami nem tetszik, akkor miért nem változtatsz?

 

Képzeld el amint ott áll melletted egy kis zöld emberke és tuszkolja az agyadba a saját gondolatait. Pórázon vezet téged. Azt csinálsz amit ő kigondol. Talán még egy kis ostor is van nála csak hogy jobban érezd magad….Érted mire gondolok?

 

Te vagy a kis zöld emberke! Te határozod meg hogy mit szeretnél az élettől. Te választasz! Van választásod! Mindig van választásod! Mi kineziológusok is arra tanítjuk az embert hogy van választása. Újra kezébe adjuk a választás lehetőségét. Egy ilyen stresszoldás után sokan döbbenten állnak és végre felismerik hogy van választásuk…..és ki tudnak törni az ördögi körből.

 

Ha egy kicsit is számít, ne éld az életed automatizmusként. Ha valamilyen problémával találkozol mérlegeld egy kicsit. Jó-e az neked? Hiszel benne? Ha igen, fogadd el, hanem akkor dobd ki. Ilyen egyszerű.

 

Tanulj meg választás szerint élni! Tudatosan építsd ki értékeidet amelyeken keresztül átszűröd a tapasztalataidat, a felmerülő problémákat. Élj is ne csak létezz!

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: van választásod

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr601861434

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Élni vagy létezni? - Varázslatos kineziológia 2010.03.23. 07:05:50

Képzeld el amint ott áll melletted egy kis zöld emberke és tuszkolja az agyadba a saját gondolatait. Pórázon vezet téged. Azt csinálsz amit ő kigondol. Talán még egy kis ostor is van nála csak hogy jobban érezd magad….Érted mire gondolok?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása