HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Kineziológia és a gyerekek

2010.02.02. 10:31 Ariadné2010

A kineziológia egy fantasztikus alternatív „gyógyító” technika a gyerekek, kisbabák számára. Ott ahol más eszközökkel nagyon nehéz információt gyűjteni egy gyerekről főleg egy kisbabáról, hiszen ők nem tudják megfelelő módon szavakba ejteni a problémájukat, a kineziológia segít és varázsszerűen működik.

 

Na de hogyan? Izomteszteléssel. Nagyon gyakran tudatunk, tudatalattink megtéveszt hiszen a jelenben úgy reagálunk a bennünket ért hatásokra ahogyan azt a múltban „megtanultuk”. Hajlamosak vagyunk elhinni, hogy tudatosan irányítjuk a dolgokat, csak azért mert tudatunknál vagyunk. Na de akkor hogyan tudjuk meg hogy mi is az igazság? Van egy csodálatos eszközünk erre… a testünk. A testünk tudja. A sejtjeink tudják mindenre a pontos választ, csak kérdezni kell. Erre jó a kineziológia izomtesztelése.

 

Olyan ez mint egy dialógus. Mindegyik izmunk egy kapcsolat testünk belső bölcsességéhez. Az izomteszteléssel a kineziológus megtudja hogyan működik a test fizikai és energetikai szinten. Az előnye ennek, hogy verbális kommunikációra nincs szükség. Ezért működik ez olyan csodálatosan a gyerekeknél.

 

Na de hogyan használjuk az izomtesztelést egy kisbabánál? Természetesen nem a kisbabán végezzük a tesztet hanem az édesanyán. Az anya gyerek olyan szoros kapcsolatban van hogy ez nem jelent problémát. Az anya érzi, tudja gyermeke minden rezdülését, ezért az ő teste tökéletesen alkalmas erre a célra.

 

Mint két gyermekes anyuka nagyon szerencsésnek érzem magam hogy képzést kaptam az izomtesztelésből. A kineziológia által nyújtott lehetőségek ámulatba ejtettek. Már nem érzem magam annyira eszköztelennek amikor a gyerekeimmel valami probléma van. A kineziológia technikák sok embernek segítettek már hogy egészségesebb és örömtelibb életet éljen. Ez természetesen igaz az én családomra is és remélem a te családodon is segíteni tud.

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gyerek baba kineziológia izomtesztelés stresszoldás

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr11722103

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kineziológia és a gyerekek - Varázslatos kineziológia 2010.02.10. 13:37:01

Ott ahol más eszközökkel nagyon nehéz információt gyűjteni egy gyerekről főleg egy kisbabáról, hiszen ők nem tudják megfelelő módon szavakba ejteni a problémájukat, a kineziológia segít és varázsszerűen működik. A kineziológia egy fantasztikus alternatív…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása