HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Hallgasd életed suttogásait

2012.05.06. 08:23 Ariadné2010

 

Figyeld az életed történéseit, azt ahogyan egymást követik az események. A tudatosságoddal figyelj. Az életünk nem csak úgy véletlenszerűen történik,tőlünk függetlenül. Általában értelme, oka van annak ami velünk történik. A házasságok nem egyből bomlanak fel. Valaki nem csak úgy véletlenül éri el a célját. Sikerünk vagy sikertelenségünk az életünk valamely területén általában hiedelemrendszerünk, döntésünk, tettünk következménye.
 
Unalom, önbizalom, aggodalom, depresszió, frusztráció, boldogság vagy szomorúság; mindegyiknek oka van. Nem véletlenül tanyáznak bennünk, tehát jobban tesszük ha hallgatunk rájuk. Az életünk egy tükör amelyben megtekinthetjük magunkat. Az életünk a legjobb barométer amely megmutatja nekünk, hogy mi is zajlik bennünk pontosan. Hűen tükrözi azt hogy mennyire vagyunk egyensúlyban, mennyire vagyunk hűek önmagunkhoz.
 
Azt ami veled történik nem hagyhatod figyelmen kívül. Ha beteg vagy, az egy üzenet. Ha a párkapcsolataid folyamatosan felbomlanak, az egy üzenet. Ha pénzügyi gondjaid vannak, az is egy üzenet. Ha boldogtalan vagy, unott és frusztrált, az is egy üzenet. Hallgasd meg mit próbál súgni neked az életed. Olvasd a jeleket amelyeket kapsz. Figyeld meg hogy mi az ami nincs rendben, mi az ami nem működik. Az életed visszatükrözi neked a választásaidat, szokásaidat, mintáidat minden téren.
 
Az életünk nem pusztán egy elvont fogalom, hanem egy valós időben zajló, bennünket érintő folyamat, amely tele van információval, értékes információval. Az igazságot fedi fel előttünk. Ha belenézel életed tükrébe megfigyelheted hogy mit mutat. Nem kell félned attól amit a tükörben látsz, még akkor sem ha nem kellemes a látvány. Amit látunk nincs kőbe vésve, nem egy abszolút igazság. Amit látunk az pusztán egy jelenben rezgő információ.
 

Életed hullámvölgyei

 
Minden ember megtapasztal életében hullámvölgyeket. Minden ilyen krízisállapot tanít bennünket valamire. Senki sem immunis ezekre. Váratlanul bukkannak elő, különböző okokból. A krízis állapot akkor jelentkezik amikor valami láttatni, hallatni szeretné magát vagy amikor valami kifordult az egyensúlyából. Néha pénzügyi problémáról van szó, amikor mindenedet elveszíted vagy tönkremegy a házasságod vagy megbetegszel. A krízis mindig lényed velejéig megráz függetlenül attól hogy életed mely területéről van szó és arra kényszerít hogy átértelmezd a döntéseidet, választásaidat, életstílusodat, hiedelmeidet. Egy ilyen hullámvölgyben mindenre fény derül, semmi nem marad elfedve. Ebben rejlik a krízisállapotok értéke. Ezek az állapotok nem élvezetesek ugyan, de rendkívül értékesek. Arra kényszerítenek hogy nézz életed tükrébe, nézz szembe önmagaddal, „hallgasd” meg mit suttog az életed. Az élet a változásról, fejlődésről szól. Amikor ellenállsz a változásnak nincs fejlődés.
 
A kényelem a változás ellensége, hiszen ritkán adjuk fel a kényelmünket jószántunkból. Egy krízisállapot igencsak felpezsdíti, felkavarja életünk punnyadó részeit. A krízis mindig a változást előzi meg. Ahhoz hogy valami új felépüljön a régi struktúrákat le kell bontani. Ahhoz hogy valami újnak adjunk helyet a régit el kell engedni. Egy krízis állapot után sokkal bölcsebbek leszünk és sokkal inkább összhangban önmagunkkal és másokkal.
 
Sokan állítják hogy a legnagyobb sikereket valamilyen krízis állapot beköszönte után értek el az életben. Einsteinnek van egy híres mondása: „Egy probléma nem oldható meg ugyanazon a tudatossági szinten amely azt létrehozta”. Ha egy probléma, egy krízis az életünkben megoldásra talál az rendszerint azt jelenti, hogy egy magasabb tudatossági szintre repítette a tulajdonosát. Úgy is mondhatjuk hogy belekényszerítette a fejlődésbe.
 
Hallgass az életedre! Bízz benne hogy felfedi előtted amit tudnod kell.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudatosság hullámvölgy krízis

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr964490983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása