HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Inga nem csak szeánszhoz hanem izomteszteléshez...

2010.10.31. 12:32 Ariadné2010

Köztudott, hogy a tudatalattink megőrzi életünk minden pillanatát a fogantatásunktól a halálunkig. Abszolut minden esemény rögzül a tudatalattinkba.

A tudatalattink egy rettentően beszédes részünk. Minden pillanatban kommunikál velünk. A probléma csak az, hogy olyan nyelven szól hozzánk amelyet az elfoglalt, sűrű mindennapjainkban nem vagyunk képesek meghallani.

Be szeretnék mutatni nektek egy érdekes gyakorlatot, amellyel kapcsolatot tudsz teremteni ezzel a rejtélyes részeddel.

Rengeteg információ van elraktározva ebbe az emlék, gondolat, tény és fikció labirintusba. Létezik egy egyszerű gyakorlat amellyel direkt módon le lehet csapolni ezt az információhalmazt számunkra is érthető nyelven. Azért választottam ezt a nem konvencionális gyakorlatot, mert teljesen más mint azok a gyakorlatok amellyel eddig találkozhattál. A hab a tortán pedig hogy jót lehet vele szórakozni.

A gyakorlat

A gyakorlat célja:

Szétválasztani egy csomag kártya lapjait feketére és pirosra úgy hogy a lapok lefelé vannak fordítva.

Az eszközök:
 

  • Egy csomag kártya
  • Egy inga. Elkészítheted a saját ingádat ha egy láncra felfűzöl egy gyűrüt. A legjobb egy egyszerű lánc és gyűrű kövek és cirádák nélkül. A gyűrű súlyosabb legyen  a láncnál.

    A lépések
    1. Keverd össze a kártyákat
    2. Fordítsd színére a kártyákat, legyezőszerűen bontsd ki és vess pár pillantást a kártyákra. Ne próbáld memorizálni, mert nem ez a cél. A tudatalattidban rögzülni fog a kártyák sorrendisége.
    3. Most fordítsd lefelé a kártyákat.
    4. Most akaszd az ingát a mutató ujjadra.
    5. Bemelegítésnek kérdezz magadtól pár egyszerű Igen / Nem kérdést. Figyeld meg hogy az ingának milyen a mozgása az Igen és milyen a mozgása a Nem válaszokra. Vigyázz ez nem egy szeánsz!! Gyakorlatilag az történik, hogy az elméd ismeri a választ a kérdésre és a maga megszokott módján elektromos áramlást kelt a testben. Az ujjadon keresztül az inga vizuálisan reprezentálja ezt az áramlatot. Ezt nevezzük test-elme kapcsolatnak.
    6. Ha már biztonsággal ismered az inga Igen - Nem válaszait tartsd az ingát a lefordított kártya fölé és kérdezd meg: "Ez egy piros kártya?" Bízz benne, hogy a tudatalattid ismeri a választ, hiszen a 2. lépésben megmutattad neki a kártyákat. Minél többször csinálod meg ezt a gyakorlatot annál ügyesebb leszel a válasz felismerésében.
    7. Ha már kettéválasztottad a kártyákat nézd meg mennyire sikerült eltalálnod a helyes választ. Ha már elég jól megy ez a játék helyezd magad nagyobb kihívás elé és hagyd ki a 2. lépést.

    Nagyob érdekelne milyen eredménnyel jártatok. Írjatok egy gyors üzenetet.

Szólj hozzá!

Címkék: izomtesztelés inga

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr622411502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása