HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Varázslatos kineziológia. A hiányzó láncszem álmaid megvalósításához.

2010.02.03. 14:55 Ariadné2010

Varázslat? Igen igen.  Ezt gondolhatnák a laikusok azért mert sokszor varázsütésre oldódnak meg, egyetlen oldással, az évek óta fennálló problémák. Amióta elsajátítottam az izomtesztelés technikáját az eredmény minden alkalommal  ámulatba ejt. Lézer pontossággal találja fején szöget. Megtudhatjuk például azt hogy mitől vagyok fáradt, de akár arra is választ kaphatunk hogy mi az életcélom.

 

Mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

 

Mindenkit érnek negatív hatások, traumák élete során. Ezeket nem mindig tudjuk feldolgozni. A fel nem dolgozott stresszek elraktározódnak, felhalmozódnak, és valamilyen testi vagy lelki tünet formájában hívják fel magukra a figyelmet. A munka folyamán ezeket a negatív eseményeket keressük vissza a múltban, és a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmeket oldjuk fel különböző gyakorlatokkal. Ezeket a negatív hatásokat egészen kora gyerekkorból, születéstől, vagy akár magzati életből is hozhatjuk, sőt, még az a közeg is meghatározó lehet, amely fogantatásunk előtt környezetünkben, családunkban jellemző volt. Lehet, hogy generációkon át hozott, ismételt negatív mintáktól kell megszabadulnunk ahhoz, hogy egyensúlyban működhessünk.

 

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére, továbbá, hogy egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat. Az energia-egyensúly helyreállítására a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók kiemelkedő hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.

 

Miben segít a kineziológia:

 

A testi-lelki egészség és egyensúly létrehozásában és fenntartásában...

A vitalitás és energiaszint növelésében...

Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében...

Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában...

A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában...

A stresszek és félelmek kezelésében...

A kommunikáció és az önkifejezés, önmegvalósítás útjában álló gátak feloldásában...

Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában...

Kapcsolataink mélyítésében...

Munkahelyi, családi konfliktusok és szexuális problémák rendezésében...

Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában...

Életminőségünk fejlesztésében...

(http://www.kineziologia.hu)

 

Akár úgy is mondhatjuk hogy a kineziológia a hiányzó láncszem álmaink megvalósításához.

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: önértékelés egészség életcél kineziológia harmónia izomtesztelés kineziológus stresszoldás önbizalom kreativitás önkifejezés félelmek személyiségfejlesztés traumák stresszek

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr911726198

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Varázslatos kineziológia. A hiányzó láncszem álmaid megvalósításához. - Varázsl 2010.02.10. 13:34:50

Varázslat? Igen igen. Ezt gondolhatnák a laikusok azért mert sokszor varázsütésre oldódnak meg, egyetlen oldással, az évek óta fennálló problémák.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása