HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Tudatalattink játékai

2010.12.01. 11:42 Ariadné2010

Bemutatok nektek 3 esetet:

 

Egy  kísérletben egy csapat egyetemistát meghívtak egy éjszakai szórakozó helyre és alkoholos termékeket szolgáltak fel nekik. Egy idő után az alkoholnak látható hatásai voltak. A fiatalok is jelezték, hogy illuminált állapotba kerültek. Ez önmagában nem egy szokatlan jelenség az egyetemisták körében… Ami viszont ezután következett annál inkább meglepő volt a fiatalok számára, ugyanis közölték velük, hogy az italokban egyáltalán nem volt alkohol, csak olyan keveréket, koktélokat ittak amelyben úgy „érezték” hogy van alkohol.

A megfigyelések alátámasztásául laboratóriumi vizsgálatokat végeztek és megállapították, hogy ugyanolyan biokémiai változás volt a szervezetükben mint a részeg emberek esetében.

 

A másik kísérletben egy szálloda takarító személyzetével azt hitették el, hogy az általuk végzett munka komoly kalóriákat éget el. 30 nap elteltével jelentős változást mértek. Átlagban 1-2 kilót fogytak, vérnyomásuk csökkent, test zsírszázalékuk csökkent, a csípő-derék arányuk is javult. Ehhez képest a másik szálloda takarító személyzetének állapota változatlan volt. Nekik nem „ültették” az elméjükbe ezt az információt.

 

Az orvosi berkekben ismertté vált egy szkizofrén  kisfiú, akinek legalább 10 személyisége volt. Az egyik személyisége komoly allergiás reakciókat mutatott a mogyoróra. Ha mogyoró került a szervezetébe fulladási rohamot okozott. Az érdekes dolog és az orvosok számára „megmagyarázhatatlan” hogy amikor egy másik személyisége lépett színre a mogyoróallergiájának nyoma sem volt. Marékszámra ehette a mogyorót.

 

Mi a magyarázat ezekre a jelenségekre? A válasz a tudatalattinkban rejtőzik, pontosabban a tudatalatti hiedelmeinkben. Ezek a hiedelmek kontrollálják az életünket. Ezek határozzák meg hogyan érzékeljük a környezetünket. Ennek az összefüggésnek sokkal komolyabb hatásai vannak mint gondolnánk, hiszen végső soron az egészségünk is áldozatul eshet hiedelmeinknek.  Az epigenetika ma már tudományosan is bizonyítja ezt a kapcsolatot.

 

Tudatalatti programjaink befolyásolják viselkedésünket, érzéseinket, azt ahogyan és amit eszünk, befolyásolják testünk minden egyes sejtjét.

 

Felismervén a hiedelmeink hatalmát, egy híres ember egyszer azt mondta „ Akár azt hiszed, hogy meg tudod csinálni, akár azt hogy nem, mindkét esetben igazad van”.

 

Ha sikerült felismerned, hogy életed megváltoztatásának kulcsa hiedelmeidben rejlik már félúton jársz a sikerhez. A kineziológia, ÉFT, az Elengedés technika segítséget nyújt a hiedelmek feltérképezésében és megváltoztatásában, de te is megteheted otthon, önerőből, ha eléggé figyelmes vagy, ha elkezded figyelni például a a fura mód ismétlődő eseményeket az életedben.

 

És ne feledd!

Nem a te hibád! De a Te felelősséged!

 

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kineziológia tudatalatti hiedelmeink

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr302485618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.