HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Te az áramlattal úszol vagy az ár ellen evezel?

2010.07.04. 13:44 Ariadné2010

Már a csapból is a vonzás törvénye folyik de akkor vajon miért nem tudjuk javunkra fordítani azt? Azért nem mert nem vagyunk képesek az árral úszni. Állandóan görcsölünk és aggódunk, nem vagyunk az „Áramlat” állapotában. Na de mi is az „Áramlat”?

 

 

Az Áramlatnak két összetevője van:

 

Az egyik hogy boldog és elégedett légy a jelenben. Ez arról szól hogy élvezd a célodhoz vezető utat, utazást.

 

A második összetevője pedig az, hogy legyen egy célod egy álmod. Nagyon fontos hogy legyen egy célod, legyen egy álmod akivé akarsz válni vagy amit létre szeretnél hozni.

 

E két összetevőt tekintve alapul négy különböző lelkiállapotunkat különböztethetjük meg:

 

A negatív spirál

 

Ha a jelenedet folyamatos elégedetlenség jellemzi és nem rendelkezel egy jövőképpel akkor te egy un. „Negatív Spirálban” vagy. Rosszúl érzed magad a jelenben és a jövőre nézve sincsenek jó kilátásaid.

 

Elégedettség

 

Ha boldog és elégedett vagy a jelenben, de nincsen életcélod, akkor te az „Elégedettség” állapotában vagy. Ebben az állapotban nem használod ki a lehetőségeidet. Nem tudod ki szeretnél lenni, nem tudod mit szeretnél csinálni, így előbb vagy utóbb rettentően kényelmetlenül fogod érezni magad.

 

Stressz és Szorongás

 

Ez napjaink vállalkozóira és munkafüggőire jellemző állapot. Ezeknek az embereknek kifejezett elképzeléseik vannak a jövőről de rettenetesen érzik magukat a jelenben. Ez nem a siker receptje.

 

És végül az „Áramlat” vagy gyakran használt a „Flow” kifejezés is.

 

A végső és ideális állapot az „Áramlat” megtapasztalása. Boldog és elégedett vagy a jelenben és van egy erős jövőképed. Ilyenkor történnek a csodák.

 

Az Univerzum mintha a te oldaladon állna….

 

Amikor az „Áramlat” állapotában vagy mintha minden úgy történne ahogyan szeretnéd. Mindig minden klappol. A megfelelő emberek és lehetőségek jelennek meg az életedben.

 

Azt javaslom éld az életedet ebben az állapotban. Legyenek nagy céljaid és élvezd a célodhoz vezető utat. Ússz az árral és ne az árral szemben és bevonzod a csodákat az életedbe.

 

A következő bejegyzésemben megsúgom neked hogyan tudod magadat az „Áramlat” állapotába hozni…

 

de addig is nézzétek meg ezt a kis videót, amelyben Csíkszentmihályi Mihály (Amerikában élő nagyon sikeres magyar pszichológus) beszél az Áramlat (Flow) állapotáról. (A View Subtitle -ban be tudod állítani a magyar feliratozást: Hungarian)

 

 

 

2 komment

Címkék: flow vonzás törvénye áramlat

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr732128709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varázsgomba 2010.10.06. 13:54:06

nagyon jo kis cikk,elgondolkodtató..nálam az egyetem jelenti a negativumot az életben jelenleg sajnos,elég nehéz és nem ugy sikerülnek a félévek,ahogy akarom,emiatt már nálam is jelentkezett persze a depresszio és különbözö pánikrohamok a szorongás miatt!leszoktam a cigiröl ezután,c-vitamint elkezdetm adagolni jo nagy dozisokban naponta,probáltam pozitivan állni a dolgokhoz,jártam pszichologushoz,de igazábol semmi sem segitett..utolso félévem az egyetemböl,igy remélem ha ennek vége akkor vége a "rémálmoknak"is,s akkor már nem az ár ellen hanem az árral fogok sodrodni!:)

besokalok 2010.10.08. 13:48:42

Vicces az előző szinte a számból vette ki a szót :)
Nekem az egyetem többet ártott, mint használt. Kikerültem a család oltalmazó öleléséből és teljesen megőrültem. Lázadtam drogoztam, teljesen elhagytam magam, odáig fajultak a dolgok, hogy már semmi nem érdekelt. Persze a gondok megsokasottak a nemtörődömségnek hála, és szerintem még most sem sikerült kimásznom belőle. Bárcsak néha ujralehetne kezdeni...
süti beállítások módosítása