HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Van választásod?

2010.04.22. 05:42 Ariadné2010

Kezdjük a választással! A bűntudat egyik legmarcangolóbb válfaja – mely már jó ideje szedi áldozatait – ehhez a fogalomhoz kapcsolódik. Nem kívánok ehelyütt teljes áttekintéssel szolgálni, csupán elegendő információt szeretnék adni neked, hogy megértsd az álláspontomat.

 

Ha elég ideig lézengsz egy New Ages-s könyvesboltban vagy összejövetelen, elkerülhetetlen, hogy amint a társalgás valakinek a megrendült egészségére terelődik, valaki más szenteskedő hangon közbevesse: „Hát kíváncsi lennék mivel idézte ezt a fejére”. A többiek erre sokat tapasztalt és mindentudó stílusban bólogatnak.

 

Mindnyájan tanúi voltunk már hasonlónak. Mármost ennek a szerencsétlennek, bárki legyen is, éppen elég baja van anélkül is, hogy egy csapat szekánt New Ages-s pletykafészek az ő bőrére akarja felsőbbrendűnek érezni magát. „Bobnak (vagy Marynek vagy bárki másnak) egyszerűen a gyógyulást kellene választania” – folytatódik a társalgás. „Csak nézd meg hogy tönkreteszi ez az egész a gyerekeit!” A spirituális kivagyiság olyan sűrű, hogy varázspálcával lehetne vágni.

 

Ha képesek volnánk ugyanolyan könnyen dűlőre jutni a saját választásainkkal ahogyan egy pólót vagy egy szelet pizzát kiválasztunk, akkor én kétségkívül úgy döntenék, hogy boldog és egészséges akarok lenni, szerető kapcsolatban akarok élni egy olyan társsal aki minden kívánságomat és igényemet teljesíti, és persze jól akarnék boldogulni az általam választott pályán. Mindeközben pedig azt választanám, hogy fantasztikusan jóképű legyek (hát már miért ne?). Tudom, hogy sokan választanánk ugyanezeket a dolgokat. Azzal is tisztában vagyok hogy ha létezne olyan tabletta, mely mindezt megadja nekünk, akkor reggel az első dolgunk lenne sorba állni az orvosunk rendelőjébe receptért.

 

Tehát miért nem valósítjuk meg mindnyájan ezeket a vágyakat az életünkben olyan fokon, amennyire elképzeléseink szerint szeretnénk? Azért mert nem az a részünk felelős a választásért, amelyiket sokan szeretnének felelősnek hinni. Nem a tudatos énünk dönt a kék póló vagy a pepperónis pizza mellett, hanem az a részünk mely látja az összképet; melynek áttekintése van az egész életünkről. Az a részünk mely tisztában van vele, hogy itt a Földön a leckéinket, és hogy a tapasztalatainknak bizonyos paramétereken belül kell lejátszódniuk – melyekbe mi magunk is beleegyeztünk. Biztos tudomásom van erről? Nincs. Ésszerű elképzelés? De még mennyire.” (Dr. Eric Pearl: Kapcsolatteremtő gyógyítás)

 

Azért választottam ezt az idézetet, mert a blogom, a tevékenységem lényegére világít rá. Minket embereket a tudatalattinkban zajló folyamatok irányítanak és önmagunk rabszolgái vagyunk. Ha változtatni akarunk életünkön és azt vesszük észre hogy nem megy, hogy valamilyen rejtélyes erő fogva tart egy bizonyos állapotba, érdemes elgondolkodnunk azon, hogy vajon mi lehet odalent a „mélybe” elásva…

 

Ha úgy döntünk hogy utánajárunk problémáink gyökerének és ásni kezdünk és elég tudatosak vagyunk és eléggé ismerjük magunkat, sikerülhet. Kitartó kíméletlen munkára van szükség, de sikerülhet. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy és segítségre van szükséged a kineziológiai stresszoldás segít. Pár perc alatt lézerpontossággal rátapint a problémád gyökerére és kitépi azt. Visszaadja kezedbe a választás lehetőségét!

 

További szép napot!

És ne feledd! Van Választásod!

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

Szólj hozzá!

Címkék: stresszoldás

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr691941666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.