HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Mi fán terem a Tudatos Teremtés

2012.07.07. 18:44 Ariadné2010

girl_meditating_hologram1.jpgA Tudatos Teremtés tulajdonképpen figyelmed fókuszálásának művészete gondolatok, érzések, szavak és tettek által amelyek céljaid, álmaid irányába mutatnak azzal a céllal hogy magadhoz vonzd, megteremtsd azokat az életedbe. Minden ember egy teljesen egyedi teremtő frekvenciával rendelkezik, ezt az ember teste-elméje bocsátja ki és amely távol tartja vagy magához vonzza azt amit szeretne. Az emberek többsége sóvárog valami után, ellenáll neki és taszítja magától azt ami után annyira vágyakozik. Ez azért van mert a belső energetikai állapota negatív és blokkolt. A tudatos teremtők tudják hogyan irányítsák pontosan és tisztán a gondolataikat, érzéseiket ahhoz hogy céltudatosan magukhoz vonzzanak, megteremtsenek bármit, illetve megengedjék annak megvalósulását. Ezeknek az embereknek tiszta, világos, nyitott az energetikai rendszerük amely képes a legjobb jó befogadására.

 

Tekintve, hogy te egy spirituális lény vagy, aki emberi léttel kapcsolatos megtapasztalásokat él meg, a tudatos teremtést képes vagy elsajátítani, képes vagy kifejleszteni magadban. Ez a képesség éppúgy tanulható mint mondjuk a biciklizés, úszás, gitározás. Bárki képes teremteni aki nem sajnálja rászánni az időt e képesség elsajátítására. Jézus folyamatosan ismételgette, hogy arra amire ő képes bárki képes. A hatékony teremtés folyamatát röviden úgy lehetne összefoglalni hogy „látom ha hiszem”. Ha elhiszed hogy képes vagy rá, akkor megtörténik.

 

Kedvenc íróm Wayne Dyer azt mondja hogy: „Álmaid megvalósulnak amikor tökéletes összhangban vagy a teremtés energiájával és amikor nem szabsz korlátokat az életedbe megvalósulható dolgoknak.” Amikor teremtesz kapcsolatba kerülsz az univerzum végtelen teremtő forrásával.

 

Albert Einstein, akinek szavaira érdemes odafigyelni,  azt mondta: "Az életünket kétféleképpen élhetjük: vagy abban hiszünk, hogy csodák nincsenek, vagy abban, hogy minden csoda." Einstein még arra is felhívta a figyelmünket hogy életünk talán legfontosabb döntése hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élünk. Ha elfogadod hogy minden csoda az életedben, hogy az élet jó és bőséges, hogy az Univerzum a te oldaladon áll, hogy segít neked azt az életet élni amire születtél, akkor jó úton haladsz a tudatos teremtővé válás irányába.

 

Ha segítségre van szükséged ezen az úton klikkelj ide vagy iratkozz fel a Tudatos Teremtés Alapok minitanfolyamra.

Szólj hozzá!

Címkék: vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr204634961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása