HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Szabadulj meg a sikertelenségtől!

2011.04.08. 13:21 Ariadné2010

Biztosan te is évekig hallgattad azt a mondást, hogy a sikerhez és a boldog élethez csak megfelelő gondolkodás szükséges. Azok akik ezt mondták neked, akik azt állították hogy meg kell fegyelmezned az elmédet nem jártak messze az igazságtól. Valami lényeges azonban hiányzott a mondandójukból. Mindnyájan tudjuk, hogy pusztán azzal, hogy elhatározzuk, hogy sikeresek leszünk nem biztos, hogy eljutunk egyről kettőre.

 
 
Általában az szokott történni, hogy már a következő napon vagy héten megfeledkezünk a nagy elhatározásunkról. Ilyenek például az új évi fogadalmaink, amelyekből január közepére már semmi sem marad.
 
Az elhatározásunk azért nem működik, mert nem számol a probléma gyökerével: a téves észleléssel. Abban a pillanatban, hogy elkezdjük a dolgokat más megvilágításban látni, elkezdjük helyesen értelmezni a környezetünket, abban a pillanatban meg tudjuk változtatni magunkat és beindul a pozitív változás az életünkben.
 
Nagyon sok emberrel találkoztam már és egy dolgot egészen biztosan állíthatok: nem az intelligenciájuk határozta meg hogy sikeresek voltak vagy sikertelenek és az sem számított, hogy szilárdan elhatározták, hogy sikeresek lesznek. A kudarcot megtapasztaló emberek egytől egyig rosszul érzékelték, észlelték a környezetüket. Rosszul közelítették meg a dolgokat és olyan dolgokat kezdtek igaznak vélni önmagukról, a családjukról, a munkájukról, az életről általában amelyek egyszerűen nem voltak igazak. Ezért elveszítették a kapcsolatot a realitással.
 
Az ember az egyetlen élőlény amely önmagához is beszél. Egész áldott nap beszélsz önmagadhoz és folyamatosan informálod magadat a környezeteddel kapcsolatosan. Gyakorlatilag olyan vagy mint egy számítógép programozó, annyi különbséggel hogy te egyidőben vagy a számítógép és a programozó. Az öt érzékszerved végzi a programozást és ha helytelen módon érzékeled a környezetedet, akkor ezt a helytelen információt táplálod be az elmédbe.
 
Az elmédbe mindig azt táplálod be amit te gondolsz egy adott helyzetről, függetlenül attól, hogy mi a valós helyzet. Mindez meghatározza a jövőbeni mentális folyamataidat, a viselkedésedet ami aztán kihatással van a következő észlelésedre. Tehát érzékelünk, elhiszünk dolgokat és ennek megfelelően viselkedünk. Az egyik kedvenc idézetem a következő:
 
„Hiedelmeink gondolatokká
Gondolataink szavakká
Szavaink tettekké
Tetteink szokássá
Szokásaink értékeinkké
Értékeink a sorsunkká vállnak.”
 
A soron következő bejegyzéseimben megpróbálok ötleteket adni, megfigyelések és anekdoták formájában, hogy képes legyél te is felismerni azokat a tipikus helyzeteket az életedben amelyek észlelésén, érzékelésén változtatni lehetne és ezzel együtt pozitív változást elindítani az életedben.
 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr52809510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása