HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Változtasd a kríziseket lehetőségekké

2011.01.31. 12:22 Ariadné2010

Nem éppen úgy alakul az életed ahogyan szeretnéd? Úgy érzed, hogy folyamatosan korlátokba ütközöl?

Ne aggódj! A kihívások akár az érdekeidet is szolgálhatják.

Minden kihívás erősebbé tesz.

Minden kihívás egy lehetőség, hogy megcsillantsd a képességeidet.

Minden akadály egy lehetőség, hogy felülemelkedj a nehézségeken és a saját malmodra hajtsd a vizet.

Persze, tudom, kellemes lenne úgy leélni az életünket, hogy a háborgó tenger nem dobálja a ladikunkat, de valljuk be őszintén az élet nem ilyen.

Igenis vannak viharos napjaink. Vannak olyan napjaink amelyek a végsőkig próbára teszik a képességeinket, türelmünket, hitünket. Ha őszinte vagy magaddal, akkor bevallhatod, hogy ilyenkor sokkal többet tanulsz magadról, az életről mint amikor semmi sem borzolja  a víz felszínét.

A változásra adott reakcióid, válaszaid olyan leckék számodra, amelyek a jellemedet kovácsolják, komoly, értékes tapasztalatot szerzel általuk.

Ha most úgy érzed, hogy küzdened kell valamiért, valami miatt, ha úgy érzed, hogy megoldhatatlan akadály áll előtted, próbálj egy picit magasabb szintről rápillantani a helyzetedre. Tedd fel magadnak a kérdést: „Vajon milyen pozitív dolog származhat ebből?” Engedd el a fantáziádat. Az életben semmi sem történik véletlenül. Minden az érdekeinket szolgálja. „Ha ez igaz, akkor ez a szituáció vajon hogyan szolgálja az én érdekeimet?”

Ne feledd…

„A hajó a kikötőben biztonságban van… de nem ezért építették.” (John A. Shedd)

Ha van egy kis időd nézd meg a Változás Lépcsőfokai videómat, kattints ide.
 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: lehetőségek önismeret

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr1002627561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása