HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Éld az életed...

2010.08.31. 13:34 Ariadné2010

Már megszokhattátok hogy gondolatébresztés céljával gyakran teszek fel a blogomra filmeket amelyek különböző témákat érintenek, életünk különböző területével kapcsolatban. Most is egy ilyen filmet szeretnék javasolni nektek.

 

Gondolkodtál azon hogyan nézne ki az életed ha minden úgy történne ahogyan akarnád? Lenne egy gyönyörű házad, autód, szerető családod, karriered, barátok, utazás, örömök és még folytathatnám.

 

Spirituális tanítóink mindegyike, a modern pszichológia képviselői, neurológusok, a kvantumfizika képviselői egytől egyig azt állítják hogy a gondolataink, érzéseink határozzák meg az életünket. Ilyen egyszerű volna? Na de hogyan tudok másra gondolni ha nap mind nap azzal szembesülök, hogy boldogtalan párkapcsolatban élek, nincs pénzem semmire, a munkámat utálom, nincsenek kilátásaim…

 

Válaszul a kérdésekre javaslom nézd meg ezt a filmet. A választ megkapod. (Az egészet ki lehet teljes képernyőméretre nagyítani)

 

Louise L. Hay: Éld az életed! from lacafot on Vimeo.

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

2 komment

Címkék: louise l hay éld az életed

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr112261499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gurken 2010.09.22. 12:12:07

Pontosan ezért kezdtem el,erőszakosan agy kontrollt alkalmazni magamon, mert hiszem, hogy minden fejben dől el és hiszek a pozitív energiákban. Meglátjuk mi lesz az eredménye :)

eurohorgasz 2011.03.27. 21:31:23

Kedves Kalló Melinda!

Nagyszerű ez az oldal, gratulálok. Örülök, hogy ráakadtam Önre, rendkívüli képességekkel rendelkező szakembernek ismertem meg az Ön által írt cikkekből.
Csak így tovább, nem véletlenül figyeltek fel Önre a kineziológusok szövetségében is.
üdv
eurohorgasz
süti beállítások módosítása