HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Kicsoda a kineziológus?

2010.08.13. 11:47 Ariadné2010

Nagyon gyakran kérdezik tőlem, hogy mikor érdemes kineziológushoz fordulni. Sokan hallottak már a kineziológusok létezéséről, de nem tudják pontosan meghatározni, hogy mit is csinál egy ilyen fura elnevezésű terapeuta.

 

A képet még jobban összezavarja az, hogy több féle kineziológia létezik, de ebbe most nem mennék bele. Magyarországon a legelterjedtebb a One Brain kineziológia, tehát erről fogok írni pár szót.

 

A magyarázathoz segítségül hívom Louise L.Hay filozófiájának alaptételeit, amelyet jómagam is vallok. Amint olvasod az alábbi sorokat figyeld meg mit érzel a testedben. Ha bizsergést, feszültséget, nyomást érzel a hasadban, gyomrodban, torkodban, mellkasodban akkor egészen biztos hogy abban a bizonyos témában megoldásra váró problémáid vannak:

 

Teljes mértékben felelősek vagyunk mindazért, ami történt és történik velünk.

Minden egyes gondolatunk a jövőnket alakítja.

A hatalom lényege a mostban rejlik.

Mindenki önutálattól és bűntudattól szenved.

A legtöbb ember úgy véli nem elég tehetséges.

Ez azonban csak egy gondolat és a gondolatok változtathatók.

A neheztelés, a rosszallás és a bűntudat a legkártékonyabb beidegződések.

A sérelmekről való lemondás még a rákot is meggyógyíthatja.

Ha igazán szeretjük önmagunkat életünkben minden sikerülni fog.

Le kell mondanunk a múltbéli sérelmekről és meg kell bocsátanunk mindenkinek.

Késznek kell lennünk arra, hogy megtanuljuk szeretni önmagunkat

Önbecsülés és önbizalom a nyitja minden pozitív változásnak.

Mi magunk hozzuk létre a testünkben az összes úgynevezett betegséget.”

 

 

Most tedd fel magadban a következő kérdéseket:

 

Készen állok meggyógyítani a múltamat?

Készen állok  megbocsátani magamnak?

Készen állok megbocsátani másoknak?

Készen állok feladni mások véleményétől való függőséget?

Készen állok a félelem helyett bizakodva tekinteni a világra?

Készen állok elengedni a haragot?

Készen állok az igazságra?

Készen állok a változtatásra?

Készen állok arra hogy saját életemet éljem?

 

Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre akkor itt az ideje kézbe venned a dolgokat, itt az ideje hogy tégy valamit az érdekedbe. A gyógyuláshoz, változáshoz nem csak egy út vezethet. Mindenkinek meg kell találnia a számára megfelelőt. A kineziológus megoldása tehát egy a sok közül. A kineziológus nagyon hatékony módszerekkel dolgozik és ha te épp ezt az oldalt olvasod nagyon valószínű hogy ez a módszer neked való.

 

Az emberek többsége nagy, kellemetlen élményekkel teli zsákot cipel. Itt az ideje megvizsgálni a zsák tartalmát és végérvényesen megszabadulni tőle. Mondok egy példát hogy jobban megértsd: Gondolj egy kellemetlen eseményre a múltadból. Biztosan most is összeszorul tőle a gyomrod. Most gondolj vissza egy semleges napra a gyermekkorodból és emlékezz vissza milyen ruha volt rajtad. Ez az emlék természetesen nem vált ki belőled egyetlen kellemetlen érzelmi reakciót sem.

 

A kineziológus az oldással megszünteti az emlékhez kapcsolódó negatív érzelmi töltést aminek következtében az emléked ugyan megmarad, de ha visszaemlékszel rá, már nem vált ki belőled semmilyen kellemetlen érzést. Az emlékből csak egy kép marad és már nem gyakorol rád semmilyen negatív hatást, nem gátol már abban hogy a jelenben boldog életet élj.

 

A kineziológus nem előtted jár.

A kineziológus nem mögötted jár.

A kineziológus nem visz a karjában.

A kineziológus MELLETTED teszi meg az utat.

 

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

2 komment

Címkék: gyógyítás harmónia kineziológus gondolataink

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr832218793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hantabb 2010.09.27. 11:37:18

Ezt a módszert még nem próbáltam, de mindenképp adok neki egy esélyt.

tramcrash 2010.09.29. 18:30:41

Egy jó barátom rendszeresen járt. Lassan haladtak a kineziológussal, ezért úgy döntött hipnotizáltatja magát, miután már minden más gyógymódot is végigzongorázott és nem segített neki...
Kiderült a betegségének pszichológiai eredete és meggyógyult rövid időn belül.
süti beállítások módosítása