HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Heti frissítő...

2010.06.03. 10:12 Ariadné2010

Tapasztald meg az intuíciódat

 

Gyakran tanácsolják nekünk hogy „figyelj az intuíciódra!” Jó tanács kétségtelenül, na de most komolyan, ez azért nem megy olyan könnyen. Az intuíciónk tulajdonképpen egy kristálytiszta jobb agyféltekés tevékenység, mi pedig úgy vagyunk kondicionálva hogy nem tudunk rá figyelni, mert a bal agyfélteke racionális gondolatai bezavarnak a képbe. Nagyon nagyon nagyon sok gyakorlás szükséges ahhoz, hogy képes legyél kiiktatni egy két pillanat erejéig a bal agyféltekédet és oda tudj figyelni a megérzésedre és el tudd fogadni, hogy igen, ezt most az intuícióm súgta.

 

Van azonban egy egyszerűbb technika, ami egy kis gyakorlással egészen könnyen elsajátítható. A kineziológusok sokszor mondják, hogy a testünk nem hazudik, nos ez ebben az esetben is igaz. A tested közvetíteni tudja számodra a jobb agyfélteke üzeneteit. Hogyan?

 

Először is mondok egy példát, hogy érezz rá miről is beszélek. Gondolj egy eseményre amely mély nyomot hagyott benned, akár pozitívat akár negatívat, nem számít. Koncentrálj pár pillanatig rá és figyeld meg, hogy hol érzed ezt a testedben. Van aki a torkában, van aki a gyomrában, hasában, kezeiben érez valamilyen bizsergést, nyomást, enyhe fájdalmat vagy bármit ami addig nem volt ott. Csípd nyakon ezt a testedben jelentkező érzést. Így manifesztálódnak az érzéseink a testünkben. Figyeld meg! Fókuszálj rá!

 

Visszatérve az intuíciónkra… Az intuíciónk lényegében üzen nekünk egy bizonyos eseménnyel, személlyel, dologgal kapcsolatban, hogy az számunkra IGEN, tehát jó, ok, hogy mehet, vagy pedig azt üzeni hogy NEM, ez nem nekünk való, óvakodj tőle. Ezt az  IGEN vagy NEM jelzést kell nyakon csípnünk a testünkben jelentkező üzenet formájában. Hogyan?

 

Most végigvezetlek egy gyakorlaton, ahol megtanulod megérezni tested üzenetét. Lazíts egy kicsit, és kezd el mondogatni magadban, de még jobb hangosan, hogy IGEN, IGEN, IGEN!!, EZ AZ!!! EZ NEKEM VALÓ! SZUPER! IGEN!!! Figyeld most meg hogy hol jelentkezik ez az érzés a testedben és hogyan. A torkodban, a gyomrodban, a kezedben vagy valahol máshol? Figyelj rá és próbáld rögzíteni magadban ezt az érzést hogy később fel tudd majd ismerni.

 

Most ugyanazt tedd meg a NEM, NEM, NEM!!!! NEM AKAROM!!! EZ NEM NEKEM VALÓ!!! mondogatásával. Hol érzed a testedben és milyen érzés ez? Figyelj rá egy kis ideig, hogy vissza tudj rá emlékezni.

 

Ismételd meg még egyszer a folyamatot az IGEN-el majd a NEM-el és figyelj, mert lehet hogy többféleképpen jelentkezik a testedben az IGEN és többféleképpen a NEM.

 

Ha egyszer szükséged lesz az intuíciódra figyeld meg, hogy az adott problémával kapcsolatban milyen érzés jelentkezik a testedben és rögtön tudni fogod hogy mit súg neked az intuíciód! A tested soha sem hazudik!

 

Jó gyakorlást!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: intuíció

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr722052849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása