HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Szellemi törvényeink…

2010.05.30. 10:53 Ariadné2010

Miért kéne mókuskerékben leélned az életedet? Miért kellene bent ragadnod egy olyan helyzetben, ami frusztrál, ami boldogtalanná tesz, ami depresszióssá tesz? Az a helyzet hogy hagyjuk magunkat ilyen szempontból sodródni. Hagyjuk, hogy az élet rángasson bennünket, egészen addig, amíg meg nem ismerjük, azokat az eszközöket, amelyek a segítségével a kezünkbe vehetjük az irányítást és nem hagyjuk, hogy elfújjon az első adandó szellő.

 

Az esetek többségében éppen az a probléma hogy nem vagyunk tisztába az életünket irányító a törvényekkel.  Az életünkre hatással vannak az ember által létrehozott törvények, hatással vannak a fizika törvényei mint a gravitáció vagy az elektromosság, de vannak szellemi törvények is amik ugyanúgy hatnak és ugyanúgy kényszerítő erővel hatnak az életünkben mint a gravitáció. Attól hogy nem vagy tisztában a létezésükkel vagy, mert nem veszel róluk tudomást, azért ugyanúgy hatással vannak az életedre.

 

Meg kell ismerned az életednek a legfontosabb 3 törvényszerűségét:

 

  1. Minden, ami az életedben létezik azt a gondolkodásod hozta létre. Amire elég sokat gondolsz, ami elég sokat foglalkoztat gondolatban, az előbb utóbb valósággá válik az életedben.
  2.  A cselekvés törvénye: Az élettől újra és újra ugyanazt az üzenetet kapjuk: Jobb ha megtesszük amit meg kell tennünk, mintha kifogásokat keresünk arra, miért ne tegyük meg azt. A legtöbben mégiscsak akkor cselekszünk, amikor már annyira elviselhetetlenné válik az érzelmi, a mentális vagy a fizikai fájdalom, hogy muszáj megmozdulnunk. Változtassunk ezen! Fogadjuk el, hogy a cselekvés és a változás kezdetben kényelmetlenségekkel járnak, hogy erőfeszítéseket kell tennünk és energiára van szükségünk hozzá. De hogyan kezdjünk hozzá? A választ az egyik legerőteljesebb 3 szóból álló mondat jelenti: „Csak tedd meg”.
  3. A választás törvénye: A választás törvénye arról szól, hogy hatalmunkban áll megválasztani hogyan reagálunk a körülményeinkre – és ez a hatalmunk egész életünk során megmarad. Minél kevesebb torz vagy cselekedeteinket korlátozó hiedelemmel, meggyőződéssel rendelkezünk, annál nagyobb döntési lehetőség áll rendelkezésünkre. A One Brai kineziológiának is ez a küldetése: Visszaadja neked a választás lehetőségét.

 

A spirituális törvények mindannyiunk életére érvényesek, de még a legmagasabb rendű törvények, alapelvek és bölcsességek is csak akkor lehetnek a segítségünkre, ha nem felejtjük el alkalmazni őket – ha nem felejtjük el útmutatásaik által megváltoztatni látásmódunkat és cselekedeteinket.

 

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: önismeret személyiségfejlesztés szellemi törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr402041778

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szellemi törvényeink… - Van Választásod - Kineziológia blog 2010.06.03. 14:12:37

Szellemi törvények akkor is hatnak életünkre ha nem ismerjük őket vagy nem hiszünk bennük. Mindig és mindenkor hatnak. Akár tetszik akár nem. Akkor hát nem lenne bölcs dolog megismerni őket? Legalább tudjuk mivel állunk szemben... Ja, és ha már tudjuk akk…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabesz07 (törölt) · http://web-23.citromail.hu/index.php?vip=6c17239f0b8e032fcd51f8ceef66f64e3# 2011.01.23. 08:35:46

Bár nekem van némi kételyem ebben .De vannak nagyon hasznos dolgok benne.Be is linkeltem.Fel tettem a hotdogra.Az urrelt nézd meg.Azért tettem fel mert azért érdekes és hasznos.Hátha mást is érdekel.www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=1291581
süti beállítások módosítása