HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

A 70 éve koplaló jógi

2010.05.13. 09:19 Ariadné2010

Tulajdonképpen hozzászoktunk már ahhoz, hogy az orvostudomány nem tud mindenre magyarázatot adni. Rengeteg „csodás” gyógyulásról és egyéb jelenségről számolnak be most már naponta, amit az orvostudomány a „megmagyarázhatatlan” kategóriába sorol. Azok akik az alternatív gyógyászatban dolgoznak viszont tudják, hogy ezek jelenségek természetesek még akkor is ha a „tudomány jelenlegi állása szerint” nem azok.

 

Tegnap olvastam az indexen a 82 éves jógi esetét, aki már 70 éve nem eszik és nem iszik….semmit. Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt. Napokig megfigyelés alatt tartották a korházban, de semmi jelét nem mutatta teste a gyengeségnek. Nem tudják megmondani, hogy mi tartja őt életben. A férfi azt állítja, kizárólag a meditációból nyeri az életben maradáshoz szükséges energiát.

 

 Olvassátok el ti is ha érdekel:

 

 http://index.hu/tudomany/2010/04/30/hetven_eve_nem_eszik_es_iszik_egy_indiai_jogi/

 http://index.hu/tudomany/2010/05/10/a_tudosok_nem_kepesek_megfejteni_a_hetven_eve_koplalo_jogi_titkat/

 

 A cikk végén egy neurologus nagyon előremutató megjegyzést tett: Orvosként nem hunyhatunk szemet afelett, hogy a kalórián kívül egyéb energiaforrások is létezhetnek. Több ilyen nyitott orvosra lenne szükségünk azt hiszem.

 

 A kíváncsiságtól hajtva beírtam a keresőbe a "pránaevés" szót, merthogy ez a jógi egy huncut kis pránaevő (fényevő), és olyan oldalakra bukkantam ahol azt állítják, hogy jelenleg több ezer ember él a földön akik nem esznek, nem isznak pusztán pránával táplálkoznak. Ők ugyan nem kerültek bele a médiába, de nagyon is létező emberek.

 

Ti mit gondoltok erről?

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: pránaevés

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr391999198

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A 70 éve koplaló jógi - Van Választásod - Kineziológia blog 2010.05.13. 12:34:04

A pránaevés (fényevés) nem is olyan ritkaság mint gondolnánk. Több ezer ember él így a földön.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása