HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Hogyan állsz saját boldogulásod útjába?

2010.03.25. 14:58 Ariadné2010

David Hawkins könyve „Erő kontra erő”, jó kis lavinát indított el. Egy előző bejegyzésemben már említettem a könyvet. Szeretném bemutatni nektek azt a rezgésskálát, tudattérképet amit felállított. Azon körülbelül lemérheted, ha nagyon őszinte vagy magaddal, hogy a tudatosodás milyen lépcsőfokán állsz.

 

A tudattérkép és miért van hatással világnézetünkre?

 

Miért fontos ez számodra? Kutatások igazolják, hogy azok az emberek akiknek energetikai rezgésük magasan  helyezkedik el a skálán sokkal könnyebben boldogulnak az életben. Úgy is mondhatnánk hogy sikeresebben működtetik a vonzás törvényét. Tulajdonképpen saját energetikai rezgésed az ami megakadályoz vágyaid elérésében.

 

Így néz ki a Tudattérkép:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 A nehéz érzelmek mint például a félelem, harag, szégyen alacsony frekvencián rezegnek, míg a szeretet, boldogság, béke magas frekvencián.

 

Az energetikai rezgéseddel megváltoztathatod a valóságodat

 

Számtalan kutatás igazolta már, hogy egy tudatos lény, az ember, megváltoztathatja a történéseket pusztán azzal hogy hatással van az adott tárgy energiájára. Dr. William Braud kutatásai rendkívül meggyőzőek.

 

Az egyik kísérletében bemutatta, hogy az emberek befolyásolni tudják  a vörös vértestek elhalásának sebességét egy kémcsőben. Ez és sok más kísérlet is bizonyította már hogy gondolataink és energiánk közvetlenül befolyásolja a körülöttünk levő világot.

 

Egy aprócska változás a rezgésedben hatalmas hatással lehet az életedre

 

 

 Ahogyan fentebb is már mondtam, az emberek hatással vannak a tárgyak energetikájára is. Dr Masaru Emoto munkásságát azt hiszem nem kell különösebben bemutatni. Sikerült lefotóznia a különböző gondolatoknak (negatív vagy pozitív) kitett vízkristályokat. Döbbenetesek az eredményei.

 

Amikor egy pohár vízre felírták, hogy „Szeretet”, ezt az eredményt kapták:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor a pohár vízre felírták hogy „Harag”, ezt kapták eredményül:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szavak, gondolatok, érzések pontosan ilyen hatással vannak a te életedre is. Ha csak a víznél maradunk….biztosan tudod, hogy a tested 70%-a víz. …….Akkor el tudod képzelni milyen hatással vagy a testedre? A körülötted levő világra ugyanolyan befolyásod van.

 

Csak olyan dolgokat tudsz létrehozni, magadhoz vonzani amelyeknek a rezgése megegyezik a te energiád rezgésével. Ez a vonzás törvénye.

 

Ha az energiád frekvenciája alacsony, nehézségeket vonzol magadhoz.

 

Ha átkapcsolsz egy magasabb frekvenciára, egy olyan életet kezdesz megtapasztalni ami támogató, javadat szolgálja, amely összhangban van az energiáiddal. Az életed sokkal könnyebbé, boldogabbá válik.

 

A kutatások még nem tudtak egyértelmű választ adni arra, hogy miért működik ez így, csak azt tudták bizonyítani hogy működik.

Most hogy már tudjuk, hogy az energiánk frekvenciája közvetlen hatással van az életünkre, egy fontos kérdést kell feltennünk magunknak:

 

A saját energetikai frekvenciám áll boldogságom, egészségem útjába?

 

A szomorú helyzet az, hogy a földön élő emberek átlag rezgésszáma 207.  A 200 az az érték aminél az emberek kezdik megérteni, hogy a saját életükért csakis ők a felelősek. A 200-as szintnél azért magasabbra kell emelkedni ahhoz hogy a vonzás törvénye neked dolgozzon..

 

Nem a te hibád, hogy alacsony rezgésszinten vagy!

 

De a Te felelősséged!

 

Mivel és hogyan tudod emelni tudatosságodat és vele együtt rezgésszintedet? Nagyon sok eszköz áll a rendelkezésünkre és úgy gondolom mindenkinek meg kell találnia a számára megfelelőt: meditáció, jóga, különböző személyiségfejlesztő szemináriumok. Én a kineziológiát ajánlom. Viszonylag rövid idő alatt felfedi a blokkokat és semlegesíti a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmi töltést. Visszaadja kezedbe az életed irányítását. Előző bejegyzéseimben már írtam a kineziológiáról ezért most nem fejtem ki bővebben.

 

A változás eredménye az életedben:

 

Ha átváltasz egy magasabb frekvenciájú energiára

 

 - Kihatással lesz kapcsolataidra.

- Szükségleteidet, vágyaidat, céljaidat hamarabb eléred

- Különböző lehetőségek jelennek meg az életedben

- Közelebb kerülsz a családtagjaidhoz és boldogabb életet élhettek

- Több szeretet, boldogságot, békét tapasztalsz

 

Mindig van választásod!

A te felelősséged hogy mit választasz!

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide.

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: kineziológia tudatosság vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr161867843

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudattérkép 2011.03.26. 12:01:03

Tudattérkép  Istenfelfogás  Életfelfogás  Szint  Érték  Érzelem Folyamat  Önvaló ...

Trackback: Tudattérkép 2011.03.26. 12:00:19

Tudattérkép  Istenfelfogás  Életfelfogás  Szint  Érték  Érzelem Folyamat  Önvaló ...

Trackback: Hogyan állsz saját boldogulásod útjába? 2010.04.05. 20:00:36

A tudattérkép és miért van hatással világnézetünkre? Miért fontos ez számodra? Kutatások igazolják, hogy azok az emberek akiknek energetikai rezgésük magasan helyezkedik el a skálán sokkal könnyebben boldogulnak az életben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása