HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Kineziológia - One Brain módszer

2010.02.17. 18:23 Ariadné2010

 

A One Brain módszer egy olyan komplex személyiségfejlesztő módszer amelyhez hasonlót még nem tapasztaltál. Kombinálja a holisztikus gyógyítás elemeit, a testenergiákat, különböző agykutatásokat és az eredeti kineziológiát.

 

-         Tapasztald meg hogyan segíthetsz magadon egyszerűen de jelentős változást elérve.

-         Tanuld meg hogyan hatástalaníthatod a negatív érzelmi stresszt amely visszahúz, határokat szab neked.

-         Fedezd fel hogyan hozhatod létre azt az életet amelyre mindig is vágytál

-         Tanuld meg hogy mindig van választásod!

 


A One Brain módszer 3 lépésből áll. Első lépésben felkutatjuk a fel nem oldott negatív érzelmi stresszt, negatív hiedelmet amely visszatart, visszahúz téged a problémamegoldásban. Kiválasztjuk a megfelelő korrekciós technikát amellyel gyengéden kivezetjük a stresszt a testből és az elméből. Harmadik lépésben ha szükséges utólagos gyakorlatokat végzünk.

 

A One Brain módszert úgy fejlesztették ki, hogy feloldja a negatív érzelmi stressz okozta problémákat: ellentmondó hiedelmeket, fixációkat, fura viselkedéseket, félelmeket stb. A negatív érzelmi stressz sajnos garantálja hogy most, a jelenben olyan jövőt alkotsz amelyet többnyire a múltad, a múltban átélt érzelmek befolyásolnak.

 

A One Brain alapgondolata az hogy a megoldás kulcsa, hogy azzá válj mint akinek mindig is álmodtad magad, benned van.

 

Mivel te vagy az egyetlen aki megbízható információval szolgálhat magadról, izomtesztelést használunk a One Brain módszer eszközeként. Az izomtesztelés során nem magát az izmot teszteljük hanem az érzelmeket, érzéseket. Izomteszteléssel kérdéseket tehetek fel a tudatalattidnak, amely egy határozott igennel vagy nemmel válaszol. Úgy működik lényegében mint egy hazugságvizsgáló és nem szükséges hogy tudatos emléked legyen a stresszel kapcsolatosan.

 

A stressz meghatározza a választásainkat

Jelenedet a múltad határozza meg?

 

A stressz lényegében érzelem és fájdalom keveredése. A negatív érzelmi stressz megakadályozza hogy megoldást találj a problémáidra, akadályoz a tanulásban és egyáltalán abban hogy olyan életet élj mint amilyet szeretnél. A One Brain módszerrel megtaláljuk az okokat és feloldásukkal megszűnnek a fájdalmak (lelki, testi) és beáll a lelki, testi gyógyulás.

 

Ha egy negatív stressz ér bennünket tanulás közben (pl. olvasás, írás, autóvezetés, új sport) az a stressz annak a tevékenységnek a szerves része lesz és meggátolja hogy rendesen elvégezzük azt a bizonyos feladatot. Bármikor megismételjük azt a tevékenységet vagy valami hasonlót, az a bizonyos negatív stressz aktiválódik és a tevékenységünk kudarcba fullad vagy a teljesítményünk pocsék lesz.

 

Ha a jelenben a választásainkat a múltbeli rossz élmények hatása alapján hozzuk meg, gátakat szabunk magunknak. Ha nem törjük meg a sémát, nem tapasztaljuk meg a sikert, elhisszük hogy nincsen választásunk a jövőnket illetően. Itt jön a képbe a One Brain.

 

A One Brain módszer segítségével megtanulod hogy van választásod. 0% negatív érzelmi stresszel a múltban és jelenben olyan alternatívák bukkannak elő számodra amelyeket addig talán észre sem vettél.

 

„Varázslatos eszközök” amelyek integrálják a testet, lelket, szellemet

 

Mi a varázslat? A varázslat az erőteljes hatással bíró  eszközökben rejlik, amelyekkel azonosítjuk és oldjuk a negatív érzelmi stresszt amely akadályozza hogy megfelelő választásokat hozz a jelenben.

 

One Brain - Viselkedési barométer. Ez egy fajta térkép amellyel azonosítani tudjuk, hogy egy adott problémával kapcsolatban hol állsz  érzelmileg tudatos, tudatalatti vagy testi szinten. Ugyanakkor a kívánt lelkiállapotodat is megtaláljuk ezen a térképen.

 

One Brain - Alkat / Funkció. Rálátást kapsz arra, hogy ki is vagy te valójában, hogy mire is születtél, hogy hogyan erőszakoltad meg magad hogy olyanná válj aki tulajdonképpen nem vagy. Ezzel a felismeréssel megoldódnak életed nagy problémái, beleértve a párkapcsolati problémákat.

 

One Brain - Tiszta izomáramkör teszt. 97%-os biofeedback technika korregresszióval kombinálva, amely oldja az érzelmi stressz okozta fizikai, mentális érzelmi hatásokat azért hogy szabadon hozd meg a döntéseidet. Ez egy gyors és megbízható módja annak hogy információt nyerjünk egy személy tudatalattijából. Amikor ráhangolódsz a saját igazságodra felismered hogyan hoztad létre az életedbe a különböző problémákat és hogyan old meg ezeket. Egy kulcsot kapsz a kezedbe amellyel elmozdulsz az önbizalomhiány állapotából az önismereten keresztül a magabiztos én állapotába.

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

1 komment · 2 trackback

Címkék: stressz kineziológia one brain

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr201766929

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kineziológia - One Brain módszer 2010.04.21. 05:56:29

A One Brain módszer egy olyan komplex személyiségfejlesztő módszer amelyhez hasonlót még nem tapasztaltál. Kombinálja a holisztikus gyógyítás elemeit, a testenergiákat, különböző agykutatásokat és az eredeti kineziológiát.

Trackback: Kineziológia - One Brain módszer - Varázslatos kineziológia 2010.02.18. 10:36:01

A One Brain módszer egy olyan komplex személyiségfejlesztő módszer amelyhez hasonlót még nem tapasztaltál. Kombinálja a holisztikus gyógyítás elemeit, a testenergiákat, különböző agykutatásokat és az eredeti kineziológiát. A stressz meghatározza a választ…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tramcrash 2010.09.27. 14:01:27

Hm.. ez egész érdekes!
süti beállítások módosítása