HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Kommunikálj gyerekeddel az energiád segítségével

2010.02.13. 09:57 Ariadné2010

Minden gyakorló szülő tudja, hogy ha megtanul eredményesen kommunikálni gyermekével akkor boldog, békés családi környezetre számíthat. A kommunikáció viszont sokkal többet jelent a puszta szavaknál.

 

Egy rendkívül fontos szempont a gyerekünkkel való kommunikációban hogy milyen energiákat közvetítesz a beszélgetés során. Ezek a finom energiák részei az emberi kapcsolatoknak, a kommunikációnak. Biztosan tapasztaltál már olyat hogy egy ismerősöd rendkívül nagy lelkesedéssel üdvözölt, de te valahogy úgy érezted hogy a szavai nem voltak őszinték… Nos, hát erről beszélek. Rendkívül fontos, hogy gyermekeid környezetében őszinte légy, őszinte érzéseket, pozitív energiákat közvetíts feléjük. Tehát ha negatív üzeneteket közvetítünk gyerekeinknek, negatív  üzeneteket kapunk viszonzásul.

 

Találtam egy cikket amely megmagyarázza hogyan tudja az energiád drasztikusan befolyásolni gyermeked viselkedését, temperamentumát és ahogyan a világot látják.

 

Gondolkodj egy kicsit…. Voltál már olyan helyzetben hogy biztonságba érezted magad valakivel? Vagy esetleg nagyon kényelmesen érezted magad valaki jelenlétében? Rögtön megérezted hogy az a személy megbízható.  Egészen biztosan azért, mert annak az embernek az energiája beszélt hozzád.

 

Az energia minden kommunikációs csatornán megnyilvánul. Ahogyan beszélünk a gyermekünkkel (hangszín), amit mondunk, arckifejezésünk, testbeszédünk, tekintetünk csak egy pár példa.

 

A lényeg az, hogy ugyanazt a minőségű energiát kapjuk vissza gyermekünktől amit mi is közvetítünk feléje. A gyermekek megérzik a szavak mögötti nyugalmadat, vidámságodat. Ha fáradt vagy és mérges, a gyerekek viselkedésében ez tükröződni fog,

 

A következő bejegyzésem a fent említett cikkről fog szólni…

 

Addig is vidám és boldog napot kívánok mindenkinek.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kommunikáció gyerek szülő gyereknevelés energia

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr701754121

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kommunikálj gyeremekeddel az energiáddal 2010.02.13. 10:11:23

Minden gyakorló szülő tudja, hogy ha megtanul eredményesen kommunikálni gyermekével akkor boldog, békés családi környezetre számíthat. A kommunikáció viszont sokkal többet jelent a puszta szavaknál. Egy rendkívül fontos szempont a gyerekünkkel való kommun…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása