HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Az igazság nyomában kineziológiával.

2010.02.11. 14:56 Ariadné2010

Az igazság kutatása nem egy könnyű feladat. Nagyon sokszor elveszünk a részletekben, nem látjuk át a teljes képet, olyanok vagyunk mint iránytű nélküli tengerészek a nyílt tengeren. Így nagyon gyakran hibázunk, nagyon gyakran melléfogunk bizonyos döntéseinkkel: milyen spirituális utat kövessünk, milyen munkát vállaljunk, milyen házat vegyünk, milyen vitamin szolgálja a legjobban testünket.

 

Azért olyan küzdelmes a döntés, mert agyunk úgy van huzalozva, akárcsak egy kompjuter hardver része, nem tudja megkülönböztetni az Igazat a Hamistól. Agyunkat, döntéseinket is a működésben levő softver irányítja.

 

Mindegyikünk szoftvere más és más. Tapasztalataidból, véleményedből, meggyőződéseidből, érzéseidből épül fel. Mindez befolyásolja az igazságérzetedet.

 

Az utóbbi években kifejlődött egy úgynevezett Igazságtudomány, amely a történelemben először képes objektívan elhatárolni az igazat a hamistól. A Valóságnak és Igazságnak nincsenek többé titkai és minden ami létezett a múltban, létezik a jelenben, akárcsak egy gondolat is, megragad a Kollektív tudatban.

 

Ehhez a Kollektív tudatban létező információhoz lehet hozzáférni izomteszteléssel. A test sohasem hazudik. Teszteléssel mindenre fény derül.

 

Részlet a Dr David Hawkins: Erő kontra erő című könyvéből:

 

„A tesztmódszer

Két személyre van szükség. Egyikük (az alany) vízszintesen oldalra nyújtja karját. A másik (a tesztelő) két ujjal lefelé nyomja a kinyújtott kar csuklóját, s közben arra szólítja fel az alanyt, hogy tartson ellen ("Tarts/tartson ellen!"). Az alany ekkor minden erejével megpróbál ellenállni a lefelé irányuló nyomásnak. Ennyi az egész.

 

Bármelyik fél állíthat valamit, s miközben az alany a kijelentést elméjében tartja, a tesztelő lefelé irányuló nyomással ellenőrzi az alany karjának erejét. Ha az állítás negatív vagy hamis, illetve ha kalibrációjának értéke 200 alatti (ld. III. fejezetben: Tudattérkép), az alany izma elgyengül. Ha a válasz igen nagy értéke 200 fölötti, akkor az izom „erősnek" bizonyul.

 

Próbaképpen az alany tesztelés közben maga elé képzelheti, mondjuk Abraham Lincoln képét, aztán ennek ellenpéldájaként Adolf Hitlerét. Az előbbire erős, az utóbbira gyenge izomválaszt fog adni. Ugyanez a hatás váltható ki, ha egy szeretett személyt képzel maga elé, majd pedig olyasvalakit, akit gyűlöl, akitől fél, vagy akire komolyan neheztel.

 

Miután sikerült kidolgozni egy numerikus skálát - erről még bőven lesz szó -, a kalibráláshoz az is elég, ha kijelentő állításokkal behatároljuk az adott dolog (pl. könyv, szervezet, személy indítéka) 100-as helyiértékét (például „Ez a valami 100 fölötti" vagy „200 fölötti".) egészen addig, amíg negatív izomválaszt (elgyengülést) nem tapasztalunk. A kalibráció ezután tovább pontosítható: „220 fölötti?" (225?, 230?, ...) A tesztelő és az alany barmikor szerepet cserélhet, az eredmény ugyanaz lesz. Ha valaki egyszer elsajátította a módszert, akkor használhatja vállalatok. filmek, személyek, történelmi események értékelésére éppúgy, mint az élet pillanatnyi nehézségeinek „diagnosztizálására".

 

Amint azt az olvasó is bizonyára megfigyelte, a vizsgálati módszer lényege, hogy egy kijelentő módú állítás igaz vagy hamis voltát ellenőrzik az izomteszttel. Ha a kérdést nem ilyen formában tették fel, a válasz megbízhatatlan lesz. Nem kaphatók megbízható eredmények a jövőre vonatkozó kérdésekre sem, csak a meglévő, illetve megtörtént körülményekre és eseményekre vonatkozóan várhatók helytálló válaszok.”

A fent említett technika alkalmazásával képesek leszünk:

 

-          Nyugodt lélekkel hamarabb hozzunk döntéseket

-          Megszabadulni azoktól az illúzióktól amelyek boldogságunk útjában álltak

-          Meghatározni, hogy melyik cég, könyv, spirituális út, ételek szolgálják fejlődésünket.

-          Megnövelni spirituális energiánkat.

-          Gyorsan meghatározni hogy egy projekt működőképes-e még mielőtt időt és pénzt fektetnénk bele.

-          Meghatározni vele bármely tanár, üzlettárs, politikus, ügyvéd stb őszinteségét.

-          És egyebekre.

 

 

Mindenkinek ajánlom olvassa el Dr. David Hawkins könyvét. Egészen biztos, hogy megváltozik a világról alkotott nézeted.

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: választás döntés igazság kineziológia izomtesztelés david hawkins

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr201749464

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az igazság nyomában kineziológiával. 2010.04.21. 05:50:34

Az utóbbi években kifejlődött egy úgynevezett Igazságtudomány, amely a történelemben először képes objektívan elhatárolni az igazat a hamistól. A Valóságnak és Igazságnak nincsenek többé titkai és minden ami létezett a múltban, létezik a jelenben, akárcsa…

Trackback: Az igazság nyomában kineziológiával. - Varázslatos kineziológia 2010.02.11. 15:05:39

Az utóbbi években kifejlődött egy úgynevezett Igazságtudomány, amely a történelemben először képes objektíven elhatárolni az igazat a hamistól. A Valóságnak és Igazságnak nincsenek többé titkai és minden ami létezett a múltban, létezik a jelenben, akárcsa…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása