HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Tudom mit keresel!

2010.02.01. 13:31 Ariadné2010

Keresed az átváltozást. Keresed a gyógyulást. Keresel új utakat, új életet, új önmagad, új…valamit. Ezt az új valamit nem csak magad miatt keresed. A családod miatt keresed, a gyerekeid miatt keresed, a közösséged miatt keresed.

 

Többségetek a végét akarja egy jelenlegi vagy elmúlt körülménynek, amely megfélemlít, fájdalmat okoz vagy pusztán unalmas.

 

Oh és hadd találjam ki: rengeteg erőforrásotok van, amely a célotok eléréséhez hozzásegít. Lehet, hogy megnézted A Titok című filmet vagy kísérleteztél a vonzás vagy egyéb univerzális törvényekkel. Lehet, hogy működtek is…bizonyos fokig.

 

És valahogy mégis úgy érzed MEGREKEDTÉL.

 

Érzékeny pontot érintettem? Bízzál bennem, mert az emberek többsége, akivel beszéltem mind hasonló dolgokról számolt be.

 

Ha úgy érzed megrekedtél, félsz vagy elveszettnek érzed magad…Ha nem látod a kiutat, és az álmaid, céljaid nagyon távolinak és elérhetetlennek tűnnek…

 

Nem a te hibád

 

De a te felelősséged!

 

Választhatod azt, hogy minden marad a régiben, vagy…

 

Választod a változást

 

Nagyon gyakran még azelőtt próbálunk újat alkotni, hogy elengedtük volna a régit, ami jelenleg vagyunk, amit jelenleg érzünk, gondolunk, hiszünk. De hogyan engedjük el a régit most? Mit kell elengedned ahhoz hogy helyet csinálj álmaidnak, vágyaidnak?

 

Elengedheted például:

- félelmet

- haragot

- negatív gondolatokat

- fájdalmat

- súlyfelesleget

- egészségtelen szokásokat

- boldogtalan kapcsolatot

- gyűlölködést

- karriert, életstílust amely boldogtalanná tesz

 

Akarhatsz több pénzt, mást életstílust, lelki társat, egészséget vagy bármi mást…

 

A felsoroltak közül egyik sem fog tökéletesen működni amíg nem engeded el azokat a negatív, berögzült gondolatokat, viselkedésmintákat, magatartásformákat, meggyőződéseket amelyek semlegesítik erőfeszítéseidet.

 

és ez nem könnyű. Miért nem? Mert a tudatalattink részét képezik. Itt kell felvennünk a harcot. Hála istennek megvannak rá az eszközök.

 

Nagyon hatékony eszköztára van  a One Brain kineziológia irányzatnak. Az önmagunkról alkotott kép szintjén kezdi. A negatív Ön-kép megváltoztatásával dolgozik. Segít meghatározni a negatív Ön-képért felelős személyt vagy tapasztalatot és megszünteti az adott helyzethez kötődő negatív érzelmeket.

 

Nagyon hatékony eszköz. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki. Az élet bármely területén alkalmazható.

 

„Mi emberi lények hajlamosak vagyunk elhinni, hogy tudatosan irányítjuk a dolgokat, csak azért mert tudatunknál vagyunk. Nem így van: stressz hatása alatt automatikusan negatív érzelmeken alapuló tanult reakciók reflexszerű ismétlésére hagyatkozunk. Mivel ezen reakciók nagy rész a stresszhez kapcsolódik a lehetőségeink drámai módon lecsökkennek, csakúgy mint a képességünk, hogy észrevegyünk lehetőségeinket a jelenben.” (Tanulási képességek fejlesztése / a One Brain alapjai)

 

A múltbeli traumák oldása megváltoztathatja a jövőnket.

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: célok változás gyógyulás álmok lehetőségek átváltozás kineziológia stresszoldás oldás életstílus hitrendszer one brain a titok vonzás törvénye traumák

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr281719441

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Döntés előtt - Varázslatos kineziológia 2010.02.10. 13:45:12

Vedd észre lehetőségeidet a jelenben! Kineziológiával új utak nyílnak meg előtted, amelyeket eddig észre sem vettél. A stresszoldás a kulcs.Egy problémához kapcsolódó negatív érzelmi stressz szinte vakká tesz és nem ismered fel a lehetőségeidet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása