HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

Túlélési csomag

2010.01.31. 14:34 Ariadné2010

 Ahhoz, hogy könnyebben vedd az akadályokat összekészítettem neked egy túlélési csomagot. Ha megfogadod ezeket a tanácsokat csodákat fogsz művelni. Ezeket a pontok nem az én fejemből pattantak ki, sajnos nem az én érdemem, nálam okosabb emberek jöttek erre rá, végeztek kísérleteket, kérdezték meg emberek ezreit, embereket akik sikeresen vették az akadályokat. Ezért mondom szent meggyőződéssel, hogy működnek.

 

  1.  Vizsgáld meg tüzetesen a hitrendszeredet.

 

Az hogy mit gondolsz a változásról és magadról, közvetlenül befolyásolja, hogy milyen sikerrel veszed az akadályokat. Azok az emberek, akik félnek a változástól meg vannak győződve róla, hogy a változás nehéz, változni nehéz és akarva akaratlanul előhozza belőlük a felgyülemlett bizonytalanságukat. Ők ilyenkor blokkolva vannak, mert félnek a kudarctól.

Vannak azonban emberek, akik úgy gondolják, hogy a változásban egy csomó lehetőség rejlik, ami segíteni fog nekik, hogy valami jobbat alkossanak. Meggyőződésük, hogy valami izgalmas, jó dolog vár rájuk a változás következményeként. Régi állás helyett valami sokkal jobb, a régit amúgy is utálták. Egy felmérés szerint az emberek 80%-a aki elveszítette állását utálta amit csinált.

Ne kérdezgesd magadtól folyamatosan „Hogyan történhetett ez pont velem?”, inkább kérdezd azt, hogy „Vajon milyen lehetőség rejtőzik ebben a változásban?” „Mi az, ami nem változott meg az életemben, és amiért hálás lehetek?”

 

  1. Váljon meggyőződéseddé, hogy ebből a helyzetből valami jó fog kisülni.

 

Bár elég nehéz ilyesmire gondolni, amikor valamilyen baj ér, mégis egészen biztos, hogy a változás egy jobb jövő lehetőségét hordozza. Valamilyen módon biztosan megajándékoz valami széppel, jóval. Ha pl. szakítottál lehet, hogy egy nagyon boldog kapcsolat vár rád a sarkon túl, ha elvesztetted állásodat lehetőséged van, hogy megszerezd álmaid állását.

 

  1. Erősebb vagy mint gondolnád.

 

Minden ember túlélésre van kódolva. Van bennünk egy erő, ami nem engedi, hogy feladjuk. Meg kell találnunk ezt a belső erőt és aktiváljuk. Minél többet gyakorolunk, annál jobbak leszünk. Az idő előre haladtával a változás egyre könnyebb, mert agyunk és testünk emlékszik az utolsó megpróbáltatásra, ami túléltünk és már tudni fogja, hogy igen, lehetséges. Készíthetsz egy „változás naplót” amelybe felsorolhatod az életedben eddig történt változást, és hogy ezekből milyen jó dolog sült ki: az iskolaváltástól kezdve, költözésen és váláson keresztül esetleges balesetig.  Ez a gyakorlat meg fog erősíteni téged.

 

  1. Ismerd fel a negatív érzelmeket és tedd túl magad rajtuk

 

Tanuljuk meg hogy a negatív érzelmeket, mint a félelem, kétely, vád, türelmetlenség, bűntudat, szégyen, változtassuk át pozitív érzelmekké.

 

Változtasd át a félelmet hitté. Amikor a félelem előtör, találd meg az önmagadba vetett hitet, a hitet, hogy ez a helyzet egészen biztosan megváltozik.

 

Változtasd a kételyt megadássá. A változás folyamán természetes hogy kétely merül fel benned, de higgy abban, hogy a dolgok maguktól is megoldódnak.

 

Változtasd a türelmetlenséget kitartássá. Természetes, hogy minél előbb át akarsz esni a változáson, de ne feledd hogy az eredmény a kitartásodtól függ. Hagyd a dolgokat a saját ütemükben lezajlani.

 

Változtasd a vádaskodást őszinteséggé. Változás során gyakran keresünk valakit akit vádolni tudunk. Légy magaddal erősen őszinte! „ Mi az igazság?” „Mi is történik velem tulajdonképpen?

 

Változtasd a bűntudatot megbocsátássá. Ha bűntudatod van bocsáss meg magadnak. Bűntudattal csak bántod magadat. Az erőidet most a megoldásra kell koncentrálnod.

 

Változtasd a szégyent büszkeséggé. Légy büszke magadra, azért mert vállalod magad, a döntéseidet még akkor is ha hibásak voltak. Gondolj arra, hogy ebből is tanultál.

 

  1. Ellenállni a változásnak nem megoldás

 

Minél előbb elfogadod a változást az életedben annál hamarabb kezdesz el a megoldáson dolgozni. Ne fecséreld erőidet meddő ellenállásra. Irányítsd figyelmedet a megoldásra.

 

  1. Működtesd a vonzás törvényét

 

Lényegében amit eddig írtam az is része a vonzás törvényének. A törvény kimondja, hogy az amire irányítod figyelmedet és érzéseidet bevonzod életedbe. Ezért hát jobban teszed ha panaszkodás helyett nekiállsz a célodra összpontosítani. Óriási energiákat tudsz így mozgósítani.

Vigyázz a gondolataidra

Vigyázz a nyelvezetedre

Vigyázz az érzéseidre

Vigyázz a belső dialógusodra, hagyd az önostorozást.

 

Gondolataid, érzéseid képezik belső iránytűdet.

 

  1. Alakíts ki egy támogató környezetet

 

Sokat számít, hogy amikor úgy érzed hogy bajban vagy kérj segítséget. Biztosan találsz valakit aki támogatni tud az ügyben és így te is erősebbnek érzed magad. Ha nem megy másként válasz magadnak egy képzeletbeli segítőt, esetleg egy olyan embert akire felnézel, aki a példaképed és mindig gondolj rá amikor erőre van szükséged. Vajon mit csinálna ő? Hogyan viselkedne? Hogyan oldaná meg ezt a helyzetet.

Választhatsz például valamilyen szimbolikus tárgyat, egy szerencsemedált, egy kismackót, egy inspiráló idézetet vagy éneket.

 

  1. Mozdulj meg

 

Amikor változáson megyünk keresztül, érzelmi, fizikai, mentális energiák örvénylenek körülöttünk, ezért ha csak punnyadunk meggátoljuk ezek mozgását. Ha nem tudod mit csinálj, csak kezdj el mozogni. Menj el sétálni, menj a terembe, mosogass el, rendezd el a szekrényedet, öntözd meg a virágokat.

A mozgás kulcsfontosságú, ugyanolyan fontos mint az egészség. E kettő átsegít a változás folyamatán.

 

A változás egy olyan dolog amelyben tökéletesíthetjük magunkat. Ez egy olyan lehetőség amelyben megtanulhatod szeretni magadat és az életedet. Kívánom, hogy egy gyönyörű és felemelő utazásban legyen részed egy barátságos univerzumban!

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

 

Ha szükséged van ONLINE TANÁCSADÁSRA klikkelj ide és tedd fel a kérdésedet. Ha elakadtál az életben és nem tudod hogyan tovább, ha gyereknevelési vagy párkapcsolati gondjaid vannak KÉRDEZZ BÁTRAN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: változás szakítás pozitív gondolkodás újrakezdés hitrendszer vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr591716998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása