HTML

Elérhetőségem

INGYENES mini tanfolyam

Név: *
Email: *

Kalló Melinda kineziológus - Kineziológia blog

Ha válaszút elé érkeztél és nem tudod hogyan tovább, először is el kell döntened hogy barátságos vagy barátságtalan univerzumban élsz-e...(Einstein egyik híres mondása). Sorsodat a választás pillanatában alakítod. Olyan embereknek segítek akik valami miatt nem tudnak továbblépni az életben. Segítek nekik átlátni a problémát, célt és értelmet találni az életben. Feloldom a bennük levő blokkokat, hogy tovább tudjanak lépni és hogy teljesebb életet éljenek.

Tarts velem a Facebookon is!

Címkék

agyféltekék (2) allergia (1) álmok (4) anya (1) áramlat (2) átváltozás (1) az élő mátrix (1) a titok (1) baba (2) boldogság (5) célok (5) david hawkins (1) depresszió (1) diéta (1) döntés (1) éft (1) egészség (2) éld az (1) életcél (5) életstílus (1) energia (2) értékrend (1) félelem (1) félelmek (1) film (2) flow (2) fogyókúra (1) gondolataink (6) gyerek (8) gyereknevelés (8) gyermek (2) gyógyítás (2) gyógyulás (1) halogatás (1) harmónia (5) heti frissítő (9) hiedelmeink (2) hitrendszer (5) hosszú élet titka (1) hullámvölgy (1) igazság (1) inga (1) intuíció (1) izomtesztelés (5) karrier (1) kineziológia (14) kineziológia gyakorlat (8) kineziológus (3) kismama (1) kommunikáció (2) konfliktus (1) korlátozó hiedelmek (2) köszönöm ereje (1) kreativitás (2) krízis (1) lehetőségek (2) louise l hay (1) meditáció (2) oldás (2) önbecsülés (2) önbizalom (3) önbizalomhiány (1) önértékelés (4) one brain (6) önismeret (4) önkifejezés (2) online tanácsadás (1) pánik (1) paradigmaváltás (1) pozitív gondolkodás (3) pránaevés (1) problémamegoldás (2) stressz (7) stresszek (1) stresszoldás (7) szakítás (2) szellemi törvény (1) személyiségfejlesztés (2) szeretetnyelv (1) szerkezet funkció (1) szokások (1) születés (1) szülő (2) szülők (1) tanulás (1) traumák (2) tudatalatti (1) tudatosság (2) újrakezdés (5) választás (1) változás (7) van választásod (1) vezérlő értékeink (1) világnézet (2) vonzás törvénye (9) életed (2) Címkefelhő

A könnyed változás titkai

2010.01.31. 09:07 Ariadné2010

Sziasztok! Ez a blog a változásról szól és a megoldásokról. Ha szakítottál, gyereked született, le szeretnél fogyni, férjhez mentél, költözöl, kirúgtak az állásodból, új karrierre vágysz, új vállalkozásba kezdesz, megbetegedtél, el akarod hagyni a dohányzást stb, akkor ez a blog neked szól.

 

Zajlik az élet és egyszer csak bumm…. Nesze neked! Lehet ugyan hogy tervezted és akkor egy kissé előrébb vagy azoknál akiket esetleg fejbekólintott, de akkor is rengeteg fejtörést okoz megtartani egyensúlyunkat és összeszedetten vállalni a kihívásokat és mindezt úgy hogy a végén valami jó dolog legyen belőle. Igen ez már művészet, az élet művészete. Ezt is tanulni kell. Persze van aki zsigerből jól cselekszik és tudja mi a jó neki, na de a többségünk nem ilyen. Ezért jó ha tudjuk milyen fogódzkodókhoz nyúlhatunk ilyenkor.

 

Bármilyen változás, még a pozitív változás is kényelmetlenségekkel jár mivel kiszakít bennünket a megszokott rutinból. Egy szó mint száz ha a változást nehezen viseled nem vagy egyedül. Szolgáljon vigaszul, hogy a változás mindenkit érint, része mindennapi életünknek, egyetlen biztos része életünknek, egy olyan dolog ami összeköt bennünket.

 

 

Leírok pár titkot ami segít túlélni a változást és elérni a célod.

 

  1. Vizsgáld meg tüzetesen a hitrendszeredet.
  2. Váljon meggyőződéseddé, hogy ebből a helyzetből valami jó fog kisülni.
  3. Erősebb vagy mint gondolnád.
  4. Ismerd fel a negatív érzelmeket és tedd túl magad rajtuk.
  5. Ellenállni a változásnak nem megoldás.
  6. Működtesd a vonzás törvényét
  7. Alakíts ki egy támogató környezetet
  8. Mozdulj meg

 

 

A következő bejegyzésben ezeket fogom kifejteni.

 

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.  További információért klikkelj ide

 

Szólj hozzá!

Címkék: karrier változás szakítás pozitív gondolkodás újrakezdés hitrendszer vonzás törvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://vanvalasztasod.blog.hu/api/trackback/id/tr631716316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása